ΑΟ ΩΡΕΩΝ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 1-2: Μοιραίος ο Γιουκάι, ωραίος ο Σεχάι

ΑΟ ΩΡΕΩΝ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 1-2: Μοιραίος ο Γιουκάι, ωραίος ο Σεχάι
3 Μαρτίου 2019, 18:12
A+ A-
Τούρτα γενεθλίων με δυο γκολάκια κι όχι κεράκα από τον επιθετικό των "Λύκων"-Με δέκα από το 33' έπαιζαν οι γηπεδούχοι.

Σπουδαίο διπλό στη Β. Εύβοια πήρε η ομάδα της Μακρυκάπας που επικράτησε εκτός έδρας του ΑΟ Ωρεών με 2-1, μολονότι οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν.

Στο 10' ο Γαλούπης ήταν αυτός που ξέφυγε από την επιτήρηση της αντίπαλης άμυνας και με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Ομως, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους βορειοευβοιώτες.

Στο 19' η Μακρυκάπα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σίδερη και ο Σεχάι (σε παλαιότερη φωτό με τη φανέλα του ΑΟΝΑ) με κρύο αίμα έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα και με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 1-1.

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τους Ωρεούς λίγο αργότερα, όταν στο 33' ο Γιουκάι αντίκρισε την 2η κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ και η ομάδα του αναγκάστηκε να συνεχίσει το ματς με αριθμητικό μειονέκτημα.

Στο β' ημίχρονο και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το δεύτερο γκολ, αλλά αυτή που τα κατάφερε ήταν η Μακρυκάπα.

Στο 70' από μία εκτέλεση κόρνερ ο Σεχάι έγινε αποδέκτης της μπάλας και την έστειλε στα αντίπαλα δίχτυα για το 1-2, κερνώντας χαρά για δεύτερη φορά τους συμπαίκτες του, αφού σήμερα είχε και τα γενέθλιά του.

Έπειτα η Μακρυκάπα έκλεισε όλους τους χώρους και μπόρεσε να σφραγίσει μία πολύτιμη νίκη.

Οσο για τους Ωρεούς η ήττα αυτή ήταν πραγματική "μαχαιριά", ενώ την ερχόμενη Τετάρτη θα αγωνιστούν με τον Ηρακλή Ψαχνών, σε εξ αναβολής ματς ...ζωής και θανάτου και για τις δυο ομάδες. Οι μεν για να σωθούν και οι δε για να ανεβούν...

Διαιτησία: Γκάτσος, Τσιφλάκος - Αντωνίου.

ΑΟ ΩΡΕΩΝ (Θανάσης Γουρνάς): Δημ. Μαυρούτσικος, Τζαφεράι, Καπλανάι, Γιουκάι, Τοουρφέ, Κατσός (70' Αναγνωστάκης), Μούστος, Ι. Μαυρούτσικος, Γαλούπης (46' Ι. Αθανασίου), Αθανασίου, Ενεχ. 

ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ (Νίκος Κιαπέκος): Τζουβάρας, Λέκκας, Χρ. Χασάνδρας (94' Στ. Στούμπος), Καρκαλής, Τσουμάνης (78' Βουρδάνος), Μπασινάς, Γκίκας (85' Βαξεβάνης), Σεχάι, Μαντάς, Σίδερης, Κουτσαυλής (56' Κούκουρας).

Επιστροφή