ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 1-1: Γκρέμισε ό,τι έχτισε με Αρτάκη και Ωρεούς

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 1-1: Γκρέμισε ό,τι έχτισε με Αρτάκη και Ωρεούς
9 Μαρτίου 2019, 19:15
A+ A-
Ο Μακρής πάγωσε τα Ψαχνά στο φινάλε του ματς.

Ισοπαλία που μπορεί να του στοιχίσει και την κατάκτηση του τίτλου ήταν η σημερινή στην έδρα του για τον Ηρακλή κόντρα στον Λήλα, αν και το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο.

Ο Ηρακλής βρισκόταν σε ιδανικό μομέντουμ, μετά την μεγάλη νίκη με 4-1 επί της Αρτάκης, αλλά και το διπλό (0-1) στο εξ αναβολής ματς με τους Ωρεούς την περ. Τετάρτη. Ενα 6ποντο που του επέτρεψε να ροκανίσει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΑΟΝΑ, από τους 8, στους 2 βαθμούς. 

Ομως, ο ροπαλοφόρος ό,τι έχτισε στα δύο προηγούμενα ματς, το γκρέμισε σήμερα κόντρα στον Λήλα, ο οποίος τον ισοφάρισε στα ...χασομέρια και πάγωσε τα Ψαχνά σε μια μέρα ...ηλιόλουστη.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν (1-0) σχετικά γρήγορα στο ματς, όταν στο 16' από εκτέλεση φάουλ του Σκριβάνου, ο Χαζαρίδης στην προσπάθειά του να αποκρούσει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του (αυτογκόλ).

Ο Ηρακλής συνέχισε να είναι επιθετικός και είχε τον έλεγχο του ματς, αλλά τα δοκάρια δεν τον άφησαν να αυξήσει τον δείκτη του σκορ.

Στο 59' σουτ του Σκριβάνου από μακριά, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 65' μετά από στατική φάση (φάουλ), ο Παλαιολόγος με κεφαλιά μέσα από την περιοχή, είδε κι αυτός το δοκάρι να του λέει "όχι".

Ετσι, στο τέλος του ματς οι γηπεδούχοι έπεσαν "θύμα" του νόμου του ποδοσφαίρου. Οταν χάνεις φάσεις και δεν κλειδώνεις τη νίκη, κινδυνεύεις ανά πάσα στιγμή να δεχτείς την ψυχρολουσία.

Σε μία κόντρα επίθεση του Λήλα στο 93' ο Αριστοτέλης Μακρής (φωτό) βρέθηκε στη γωνία της μεγάλης περιοχής και με ένα σουτ-μαχαιριά έκανε το 1-1 κι έκοψε τα ...πόδια των γηπεδούχων.

Ο Ηρακλής υπέστη σοκ, καθώς δεν είχε και τα χρονικά περιθώρια για να αντιδράσει και μοιραία υποχρεώθηκε στο ισόπαλο 1-1.

Διαιτησία: Παπαποστόλου, Ρουμπής-Μουρτίκας.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θανάσης Μεθενίτης): Αρχοντάκης, Ζουλιώτης, Σπανός, Παλαιολόγος, Ρεπετσάς, Τσολάκος, Καραχάλιος (62′ Γκάβαλης, 70′ λ.τ. Μπακομήτρος), Γ. Αγγελάτος, Γιαντόμ (89′ Ντούμας), Ανέστης (55′ Σιαράπης), Σκριβάνος.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Τάσος Ταυταρίδης): Τόρα, Ευαγγελινός, Μπακλαγεμέζης (62′ Βάθης), Χαζαρίδης, Τσούρα, Αγγελάκης, Παπίλας, Αλεξίου (87′ Σιμιτζής), Μακρής, Πεσχύρας (89′ Πρίφτι), Αναγνώστου (51′ Κικίδης).

Επιστροφή