ΚΑΝΑΚΗΣ: Οι άνθρωποι είναι για το ψυχιατρείο κανονικά (VIDEO)

ΚΑΝΑΚΗΣ: Οι άνθρωποι είναι για το ψυχιατρείο κανονικά (VIDEO)
12 Μαρτίου 2019, 19:00
A+ A-
Τα ... πήρε ο Αντώνης Κανάκης στον αέρα της εκπομπής "Ράδιο Αρβύλα" 

Ο γνωστός παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης τα ... πήρε στον αέρα της εκπομπής "Ράδιο Αρβύλα". Αιτία ήταν οι προληπτικές συλλήψεις πολιτών στα Γιαννιτσά, πριν την ομιλία του Φώτη Κουβέλη και της Θεοδώρας Τζάκρη.

Αρχικά ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε: "Θα εκνευριστούμε λίγο τώρα. Έχουμε ζήσει πολλές παρακμές πολιτικές σε αυτή τη χώρα και ως πολίτες και ως άνθρωποι που κάνουμε μια σατιρική εκπομπή.

Αυτό που ζούμε πραγματικά τα τελευταία χρόνια δεν το θυμόμαστε. Δεν ξέρω αν ακούσατε για τις προληπτικές συλλήψεις που έχουν συμβεί… Όλα αυτά έγιναν για να προστατεύουν τον Κουβέλη και την Τζάκρη.

Η αριστερή κυβέρνηση που θα περπατούσε ελεύθερη στους δρόμους χωρίς την προστασία της αστυνομίας, προχωράει σε προληπτικές συλλήψεις!

Και ενώ συμβαίνει αυτό το πράγμα και περιμένεις ότι θα βρουν ένα τρόπο να πουν ότι έγινε κάποιο λάθος, περιμένεις κάτι να ακούσεις, βγαίνουν αυτά τα απίστευτα άτομα, η Κατερίνα Παπακώστα και λέει…»

Στο σημείο αυτό προβλήθηκε το βίντεο με τις δηλώσεις της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα και κατόπιν πήρε ξανά το λόγο ο Αντώνης Κανάκης και ξέσπασε:

"Οι άνθρωποι είναι για το ψυχιατρείο κανονικά. Δεν έχει ακουστεί πιο φασιστική κουβέντα από επίσημα κυβερνητικά χείλη…" τόνισε και είπε κι άλλα πολλά, τα οποία μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί:

Επιστροφή