Η απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου για το επεισόδιο με τον Κούγια (VIDEO)

Η απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου για το επεισόδιο με τον Κούγια (VIDEO)
13 Μαρτίου 2019, 13:16
A+ A-
Διαβάστε τι είπε στο νέο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» που έκανε πρεμιέρα στο OPEN.

Επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης 12/3 στις τηλεοπτικές μας οθόνες ο Λάκης Λαζόπουλος και το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», μέσα από την συχνότητα Open TV. 

Αρχικά ο Λαζόπουλος έδωσε την δική του εκδοχή για όσα εκτυλίχθηκαν μεταξύ του ίδιου και του Αλέξη Κούγια στο «Αθηνών Αρένα».

Οπως ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος, ξαφνικά ένιωσε κάποιον να του σφίγγει τον λαιμό και είπε χαρακτηριστικά. «Έρχεται από πίσω. Καθόμαστε και ξαφνικά νιώθω πίσω μου στο λαιμό κάποιον να με σφίγγει, μου χώνει τα χέρια μέσα στο πρόσωπο, όλα γίνονται μέσα σε δευτερόλεπτα. Δεν σηκώνομαι από τη θέση μου, κάνει τη φασαρία της μύγας πριν τη μυγοσκοτώστρα. Κρατάω την ψυχραιμία μου, γιατί ξέρω ότι αν σηκωθώ θα γίνει καβγάς. Θα χαλάσει το πρόγραμμα, θα χαλάσει η βραδιά των φίλων μου. Είναι από πίσω και χτυπιέται σαν χταπόδι. Βρίζει, ουρλιάζει. Πάνε οι πιο μεγαλόσωμοι του καταστήματος. Κοπάζει λιγάκι η φωνή του. Τον πήγαν εκεί που καθόταν. Στη συνέχεια είπε στους δημοσιογράφους του ότι του γέλασα ειρωνικά. Καλώ το μαγαζί να δώσει στη δημοσιότητα ότι έγραψαν οι κάμερες. Πριν δύο χρόνια τα ίδια έκανε, μπροστά στο παιδί μου. Σ’ αυτή τη ζωή εγώ δεν φοβάμαι ούτε ψηλό ούτε κοντό ούτε κανένα. Δεν τον έβαλα εγώ να πηδάει μάντρες. Δεν τον έβαλα εγώ να πλακώνεται στα γήπεδα και να τακουνιάζεται με τη γυναίκα του. Στα παιδιά το παράδειγμα το δίνουν οι γονείς».

Δείτε το βίντεο...


 

Επιστροφή