Γυναίκες άνω των 40: Αυτή είναι η δική σας τάση!

24 Μαρτίου 2019, 14:01
A+ A-
Εμπνευσμένη από τη Sarah Harris

Οι περισσότερες γυναίκες με το που βλέπουν άσπρες τρίχες προσπαθούν να τις καλύψουν με οποιοδήποτε τρόπο! Όμως οι τάσεις ομορφιάς στη Γαλλία έρχονται να κάνουν τη ζωή πιο εύκολη.

Αφήστε τα μαλλιά σας να γκριζάρουν φυσικά! Αυτή είναι η τάση που επικρατεί στο hairstyle τις τελευταίες σεζόν και φέτος βρίσκεται στο αποκορύφωμά της. 

Σίγουρα, το να καταφέρουμε να φτάσουμε στο σημείο να γκριζάρουν όλα τα μαλλιά μας είναι δύσκολο και θα υπάρχει μία περίοδο κατά την οποία θα πρέπει με διάφορους τρόπους να καμουφλαριστούν.

Ο κομμωτής, ο color expert μπορεί να σας βοηθήσει και να σας δώσει χρήσιμα tips για το τι μπορείτε να κάνετε το διάστημα μέχρι τα μαλλιά σας να έρθουν στο επιθυμητό σημείο.

Τότε το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό, ανάλογο με αυτό της Sarah Harris.

Αν παρακολουθείτε τη μόδα και όλες τις street style εμφανίσεις, τότε σίγουρα γνωρίζετε ή έχετε δει κάπου τη Sarah Harris. Μία από τις πιο stylish γυναίκες της εποχής μας, η οποία προτιμάει το χαλαρό, casual look και statement κομμάτι στις εμφανίσεις της είναι τα φυσικά γκρι μαλλιά της.

Μεταξύ άλλων είχε τονίσει σε παλιότερη συνέντευξη ότι το συγκεκριμένο χρώμα μαλλιών δεν είναι τόσο εύκολο όπως νομίζουν πολλές γυναίκες. Όταν είσαι κουρασμένη, αυτό το χρώμα σε κάνει να δείχνεις χειρότερη, ενώ το χειμώνα δείχνει το χρώμα της επιδερμίδας πιο θαμπό. 

Επιστροφή