Αθλητικά

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Παρελθόν οι Μπάνκοφ, Μίτσκοφ και Τσακάροφ

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Παρελθόν οι Μπάνκοφ, Μίτσκοφ και Τσακάροφ
15 Μαρτίου 2019, 15:02
Εφυγαν για τη Βουλγαρία.

Χωρίς τους τρεις Βούλγαρους, οι οποίοι ήρθαν στην ομάδα τον Γενάρη θα παραταχθεί ο ΑΟ Χαλκίς στον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής με τους Αγ. Αναργύρους, στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας. 

Την καθαρά Δευτέρα δεν υπήρχε προπόνηση (σ.σ. ρεπό), αλλά οι Μπάνκοφ (φωτό πάνω), Μίτσκοφ και Τσακάροφ δεν εμφανίστηκαν στις προπονήσεις της Τρίτης και της Τετάρτης, δίχως μάλιστα, να ενημερώσουν.

Την Πέμπτη χαιρέτησαν τους -πρώην πλέον- συμπαίκτες τους και βρίσκονται ήδη στη Βουλγαρία.

Οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι είχαν πάρει διαβεβαιώσεις ότι θα τους δοθούν κάποια χρήματα μετά τον αποκριάτικο χορό του ΑΟΧ, το περ. Σαββάτο, κάτι το οποίο δεν προκύπτει από πλευράς διοίκησης.

Η διοίκηση κάλεσε τους τρεις Βούλγαρους σε απολογία στο συμβούλιο της Τετάρτης, αλλά (και) οι τρεις ποδοσφαιριστές προτίμησαν να μην εμφανιστούν, γεγονός που έφερε εκνευρισμό στη διοίκηση, η οποία διέκοψε και τις συνομιλίες μαζί τους (κανονικά θα έπρεπε να εμφανιστούν για να δοθούν εξηγήσεις).

Έτσι, η προετοιμασία για το επερχόμενο κρίσιμο ματς κύλησε την τρέχουσα εβδομάδα μετ' εμποδίων.

Πλέον, για τη θέση κάτω από τα δοκάρια επιστρατεύεται, ως αντί-Μπάνκοφ, ο Γιώργος Ευαγγελινός, ενώ "αναζητούνται" οι παίκτες που θα καλύψουν τη θέση του δεξιού μπακ όπου έπαιζε ο Μίτσκοφ, αλλά και τη θέση του επιτελικού όπου έπαιζε ο Τσακάροφ, ο οποίος "κουβαλούσε" κι έναν τραυματισμό από τον αγώνα με την Ερέτρια και η συμμετοχή του θα ήταν έτσι κι αλλιώς αμφίβολη.

Ο γκολκίπερ Μπάνκοφ σίγουρα είναι απώλεια στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Ο Μίτσκοφ ως δεξιός μπακ (παρότι είναι στόπερ), μπορεί να μην ανέβαινε ψηλά, αλλά ανασταλτικά ήταν πολύ θετικός στις επεμβάσεις του, ενώ ο Τσακάροφ, είναι αλήθεια ότι δεν είχε δείξει και πολλά πράγματα. 

Η απουσία τους, όμως, σίγουρα δημιουργεί σημαντικό ζήτημα, αλλά εδώ που έφτασαν τα πράγματα, την ιστορία της σωτηρίας θα πρέπει να τη γράψουν οι παρόντες κι όχι οι απόντες.

Μίτσκοφ

Τσακάροφ