ΚΙΝΑΛ ΕΥΒΟΙΑΣ: Όργιο προεκλογικών ρουσφετιών και εξαπάτηση των πολιτών από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ

ΚΙΝΑΛ ΕΥΒΟΙΑΣ: Όργιο προεκλογικών ρουσφετιών και εξαπάτηση των πολιτών από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ
16 Μαρτίου 2019, 16:17
A+ A-
Δείτε τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του Κινήματος Αλλαγής (στη φωτό ο γραμματέας Γιάννης Τριμίντζιος) εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, τη οποία κατηγορεί για «προεκλογικά ρουσφέτια» και «εξαπάτηση του λαού».

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

« Ένα όργιο ο προεκλογικών ρουσφετιών και διευθετήσεων βρίσκεται σε εξέλιξη από την κυβέρνηση της «πρώτης φοράς αριστερά», ξεπερνώντας κάθε ιστορικό προηγούμενο, αποδεικνύοντας καθημερινά ότι όχι μόνο δεν είναι το νέο όπως ισχυρίζεται, αλλά ό,τι πιο οπισθοδρομικό υπάρχει στο πολιτικό μας σύστημα.

Με χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο τομέα, σε προεκλογική περίοδο που απαγορεύεται από τη νομοθεσία και εκτός ΑΣΕΠ για να μπορεί  να βολέψει τους «ημετέρους».  

Η αρχή έγινε με αυξήσεις μισθών στους υπαλλήλους του κ. Τσακαλώτου, στην συνέχεια του κ. Δραγασάκη, λες και οι υπάλληλοι των άλλων υπουργείων  είναι παιδιά κατώτερου θεού.»

Στη συνέχεια γίνεται λόγος για τις προσλήψεις, με το σχόλιο: « Γίνεται πάρτι προσλήψεων  για την επαγγελματική αποκατάσταση των μικρομεσαίων στελεχών του κομματικού στρατού του Σύριζα και την εξασφάλιση κάποιων χιλιάδων ψήφων.»

Σε ό,τι αφορά τον ισχυρισμό περί εξαπάτησης του κόσμου τονίζονται τα εξής:

«Εξαγγέλλει η κυβέρνηση επίδομα ενοικίου, αποκρύπτοντας απο τους πολίτες ότι  η επιδότηση αυτή είναι προσωρινή και ότι ισχύει μέχρι να τελειώσουν τα 350 εκατομμύρια, δηλαδή ούτε χρόνο.

Η υποτιθέμενη συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και Τραπεζών για τα κόκκινα δάνεια των πολιτών και επιχειρήσεων δεν έχει καμιά αξία γιατί, όπως συμφωνήθηκε, θα έχει διάρκεια μόνο ένα έτος.

Η ρύθμιση των 120 δόσεων, μόνο εξαγγέλλεται, διότι απαιτείται η έγκριση της τρόικας απο την οποία μας …απάλλαξε ο κ.Τίπρας

Από την 1η Μαρτίου χιλιάδες άνεργοι μένουν χωρίς νοσοκομειακή και φαρμακευτική περίθαλψη εξ αιτίας του νόμου που ψηφίστηκε πέρυσι από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ  με τον οποίο αυξήθηκαν τα ένσημα που απαιτούνται απο 50 σε 75.»

Επιστροφή