Ουρανία Παπανδρέου σε Λίνα Σπανού: «Παραιτήσου!»

Ουρανία Παπανδρέου σε Λίνα Σπανού: «Παραιτήσου!»
17 Μαρτίου 2019, 08:09
A+ A-
Επίθεση με αφορμή τον ΒΙΟΚΑ Αιδηψού

Στο προσκήνιο ήρθε το θέμα του προβληματικού ΒΙΟΚΑ Αιδηψού μετά από αυτοψία του Τμήματος Περιβάλλοντος Εύβοιας, που επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι τα λύματα καταλήγουν στη θάλασσα!

Το θέμα έχει αναδείξει από την αρχή η αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Ιστιαίας-Αιδηψού Ουρανία Παπανδρέου και μετά τις τελευταίες εξελίξεις ζητάει την παραίτηση της δημάρχου Λίνας Ευσταθίου.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

«Η δήμαρχος του ‘’νέου’’ με τις δύο επιβληθείσες 20ήμερες αργίες, της κυνικής συμπεριφοράς, του απύθμενου θράσους, της απραξίας και ανικανότητας, βάζει τώρα και την εγκληματική της υπογραφή στην παύση λειτουργίας του ΒΙΟΚΑ Αιδηψού, παρά τις επανειλημμένες παρεμβάσεις και προτάσεις της αντιπολίτευσης από το 2015 και την δικαστική της εκκρεμότητα για το συγκεκριμένο θέμα.

Εάν υπάρχει ίχνος αξιοπρέπειας και σεβασμού προς τους πολίτες που την ψήφισαν , οφείλει να ζητήσει συγνώμη για την συμφορά και την ζημία που προξενεί σε ολόκληρη την περιοχή και να παραιτηθεί αμέσως.

Η Ευσταθίου – Σπανού πνίγεται τελικά στα βοθρολύματα της Αιδηψού παρασύροντας και τους πολιτικούς της προστάτες που συνέβαλαν στο εγκληματικό της έργο. Η ώρα της κρίσης ευτυχώς πλησιάζει!».

Πλούσιο ρεπορτάζ για τον πολύπαθο ΒΙΟΚΑ Αιδηψού στη «Γνώμη» που εκτάκτως βγαίνει στα περίπτερα την Τετάρτη 20 Μαρτίου.

Επιστροφή