ΑΙΔΗΨΟΣ-ΣΚΕΠΑΣΤΗ 2-0: Οι δύο Μπιμπάι ...το πήραν πάνω τους

ΑΙΔΗΨΟΣ-ΣΚΕΠΑΣΤΗ 2-0: Οι δύο Μπιμπάι ...το πήραν πάνω τους
16 Μαρτίου 2019, 20:13
A+ A-
Με δέκα παίκτες από το 40' λόγω αποβολής του Κωνσταντού έπαιζαν οι φιλοξενούμενοι - Εχασαν και πέναλτι.

Με δύο γκολ των δύο Μπιμπάι, Αντριάν (αριστερά στη φωτό) και Τίτο (δεξιά), η Αιδηψός νίκησε (2-0) τη Σκεπαστή σε ένα ματς πραγματικό ντέρμπι που τα είχε όλα.

Οι φιλοξενούμενοι υποχρεώθηκαν στην τρίτη σερί ήττα τους, ενώ αναγκάστηκαν να παίξουν για μεγάλο διάστημα με αριθμητικό μειονέκτημα, χάνοντας παράλληλα και πέναλτι. Γενικά τίποτα δεν τους πήγε καλά σήμερα, παρόλο που έκαναν μια καλή εμφάνιση.

Προς το τέλος του α' ημιχρόνου προηγήθηκε η Αιδηψός, αλλά πριν το προβάδισμα των γηπεδούχων, οι φιλοξενούμενοι φώναξαν για δύο φάσεις που βρήκαν δίχτυα.

Στην πρώτη, ο Παύλος Γερογιάννης υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και στη δεύτερη, πρωταγωνιστής ήταν ο Καρατζούδης, αλλά ο διαιτητής Παπαποστόλου υπέδειξε επιθετικό φάουλ κι έτσι η φάση θεωρήθηκε ως μη γενόμενη.

Στο 40' η Σκεπαστή αναγκάστηκε να συνεχίσει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Κωνσταντού.

Τελικά στο 44' η Αιδηψός ήταν αυτή που πήρε κεφάλι, όταν ο Αντριάν Μπιμπάι με σουτ από πλάγια έκανε το 1-0. Ο ίδιος στο 50' είχε δοκάρι.

Στο 60' ...σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο άλλος Μπιμπάι, ο Τίτο, ο οποίος έκανε το 2-0 , μετά από υπέροχο συνδυασμό με τον Αργύρη Στεργίου και έφτασε τα δέκα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο 65' η Σκεπαστή κέρδισε πέναλτι κι είχε την ευκαιρία να ξαναμπεί στο ματς, αλλά ο Θανάσης Θαλασσινός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κυριακού κι έτσι παρέμεινε το 2-0.

Στο 85' με δέκα παίκτες έμεινε και η Αιδηψός λόγω αποβολής του Ηλία Στεργίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά πλέον, ήταν αργά για τους φιλοξενούμενους για να αλλάξουν την ιστορία του ματς.

Διαιτησία: Παπαποστόλου, Κελεπούρης-Δάλλας.

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ (Γ. Δημητρίου): Κυριακού, Σαββόπουλος (67' Χ. Φώτου), Καραγκούνης, Γλύκος, Μ. Αναγνώστου, Ηλ. Στεργίου, Κ. Φώτου (81' Κάππες), Ν. Αναγνώστου (89' Γοργομάτης), Α. Μπιμπάι, Ι. Μπμπάι (72' Μηλόπουλος), Α. Στεργίου.

ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Γ. Τσαραμίρσης): Σωτηρόπουλος, Αγιασοφίτης (87' Π. Θαλασσινός), Σ. Ανδρέου, Κωνσταντός, Π. Γερογιάννης (74' Α. Ανδρέου), Καψάλας, Γεωργίου, Ι. Β. Θαλασσινός, Καρατζούδης (46' Ι. Θ. Θαλασσινός), Θαν. Θαλασσινός, Ξιφαράς.

Επιστροφή