ΑΙΟΛΙΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 4-0: Χωρίς τύχη στους ...4 ανέμους

ΑΙΟΛΙΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 4-0: Χωρίς τύχη στους ...4 ανέμους
17 Μαρτίου 2019, 18:00
A+ A-
Πανηγύρισαν έξαλλα στη λήξη οι γηπεδούχοι

Προσπαθεί φιλότιμα ο Απόλλων Ερέτριας, αλλά σήμερα δεν είχε τύχη απέναντι σε μια ομάδα που ήθελε τη νίκη για να παραμείνει στη διεκδίκηση της 2ης θέσης του 7ου ομίλου της Γ' Εθνικής και ...σκόρπισε την ομάδα της Εύβοιας στους 4 ανέμους, κερδίζοντας με 4-0  στη Μυτιλήνη.

Ανετη η επικράτηση, στο νησί των ανέμων, των γηπεδούχων, σε ένα ματς μονόλογο γι' αυτούς, αν και η υπεροχή τους καρποφόρησε λίγο αργά και πιο συγκεκριμένα στο 38' (1-0) με γκολ που σημείωσε ο Ποτουρίδης.

Μάλιστα, αμέσως με τη σέντρα οι παίκτες του Αιολικού έκλεψαν την μπάλα και πέτυχαν δεύτερο γκολ (2-0) με τον ίδιο παίκτη (Ποτουρίδη), που σκόραρε μετά από απόκρουση του Ναβροζίδη σε σουτ του Κατσίκη.

Στο β' ημίχρονο η ομάδα της Λέσβου πέτυχε άλλα δυο γκολ. Το ένα με κεφαλιά του Τσουβαλτσίδη (3-0) που πήρε το ...ριμπάουντ μετά από κεφαλιά του Ποτουρίδη στο δοκάρι και το άλλο (4-0) σχεδόν με τη λήξη του αγώνα με τον Καπταγιάννη.

Στο τέλος, παίκτες και φίλαθλοι του Αιολικού πανηγύρισαν τη νίκη, αφού μετά το 0-0 στον αγώνα Ηλυσιακός-Αγ. Ιερόθεος, πλησίασαν στον ένα βαθμό τον Ηλυσιακό.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Απ. Στύλος): Κουμπάς, Μπουζούρας, Κρητικός, Τάχιας, Βαλιός, Κατσίκης (90' Καπταγιάννης), Τσομπανέλλης (76' Παπαδόπουλος), Τζόρνταν (87' Λαμπράκης), Ποτουρίδης, Διαμαντίδης (67' Καλόμπο), Τσουβαλτσίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Δημήτρης Βαλκάνος): Ναβροζίδης, Μπαλόζι, Ζαχαρόπουλος, Σμπιλήρης, Πετράκης (60' Κικίδης), Καλοχωρίδης, Ευγενίου (60' Μώρος), Αγγελή, Σεόλ, Τόρα (76' Παντελής), Τσίγκας.

Επιστροφή