Χαλκιδέοι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης στο δρόμο Χαλκίδας-Αθήνας

Χαλκιδέοι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης στο δρόμο Χαλκίδας-Αθήνας
18 Μαρτίου 2019, 17:32
A+ A-
Δεν έφτανε η ουρά στην υψηλή γέφυρα, κόλλησε και το τρένο στο Αφίδνες το μεσημέρι της Δευτέρας.

Οπλισμένοι με τεράστια αποθέματα υπομονής πρέπει να ήταν οι Χαλκιδέοι (και όχι μόνο), που ήθελαν να κυκλοφορήσουν στη διαδρομή Χαλκίδα-Αθήνα και το αντίστροφο, το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Μαρτίου.

Λόγω των γνωστών έργων, που γίνονται αυτή την εποχή στην Υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας, η ουρά των οχημάτων ήταν τεράστια, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία(που μας έστειλε αναγνώστης μας) και η αναμονή των οδηγών αρκετά μεγάλη.

Πρόβλημα όμως είχε δημιουργηθεί και στη σιδηροδρομική συγκοινωνία, με αποτέλεσμα να φτάσουν στα πρόθυρα νευρικής κρίσης και όσοι επέλεξαν το τρένο για την μετακίνηση στην πρωτεύουσα , για να αποφύγουν την ταλαιπωρία με το αυτοκίνητο και έμπλεξαν χειρότερα...

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση στο facebook του εκτελεστικού γραμματέα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Κώστα Ρουσόπουλου, ο οποίος στις 3:30 το απόγευμα της Δευτέρας έγραψε τα εξής: 

" Φοιτητής χρησιμοποιούσα για την μετάβασή μου στην Αθήνα το τρένο αγαπημένο μου μέσο μεταφοράς. Έκανε μιάμιση ώρα. Σήμερα την εποχή του Προαστιακού (;) κάνει μια ώρα και είκοσι λεπτά(!) αυτή δε την στιγμή είμαστε ακινητοποιημένοι στις Αφίδνες για 20 λεπτά για λόγους...κυκλοφορίας, όπως μας είπαν.

Έχει φαίνεται...συμφόρηση! Ιδιωτικοποίηση κύριοι στα πάντα! Τώρα θα μου πείτε σε ποιους απευθύνομαι!"

Επιστροφή