Γιορτάζει και ανανεώθηκε το Olaevia.gr

21 Μαρτίου 2019, 14:41
A+ A-
Επισκεφθείτε το μεγαλύτερο επαγγελματικό οδηγό για την Εύβοια στο διαδίκτυο.

Έφερε την …άνοιξη στις επιχειρήσεις το 2017 ο επαγγελματικός οδηγός Olaevia.gr. Δύο χρόνια μετά, ανήμερα των γενεθλίων του στις 21 Μαρτίου, το τρίτο μέλος της εταιρείας μας «Theofanidis Media Group» (μετά την Ευβοϊκή Γνώμη και το egnomi.gr) ανανεώθηκε πλήρως και …σας περιμένει.

Το OlaEvia αποτελεί ένα χρηστικό εργαλείο για όλους τους Ευβοείς και επισκέπτες του νομού μας. Κι αυτό, γιατί περιλαμβάνει χιλιάδες επιχειρήσεις με πλήρη στοιχεία (αντικείμενο εργασίας, οδός, τηλέφωνο, προβολή στο χάρτη).

Όλα αυτά προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ στις επιχειρήσεις και φυσικά στους επισκέπτες του OlaEvia. Το κυριότερο είναι ότι ο οδηγός εμπλουτίζεται καθημερινά για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση. Έτσι, οι νέες επιχειρήσεις εισάγονται γρήγορα και όσες κλείνουν διαγράφονται για να μην ταλαιπωρείστε άδικα.

Σήμερα, Πέμπτη 21 Μαρτίου, το OlaEvia συμπληρώνει δύο χρόνια πορείας και συνοδεύει τα γενέθλιά του με μία σαρωτική αλλαγή στην εμφάνιση. Νέες ενότητες προστέθηκαν στην αρχική του σελίδα, όπως για παράδειγμα οι συνεντεύξεις γνωστών επιχειρηματιών. 

Οι διαγωνισμοί συνεχίζονται, ενώ μπήκαν και άλλα …πραγματάκια που αξίζει να ανακαλύψετε με ένα κλικ στο www.olaevia.gr. Εννοείται ότι μόνο εκεί θα βρείτε τις πιο ενδιαφέρουσες ειδήσεις για την αγορά της Εύβοιας, αλλά και έναν πλήρη οδηγό για διασκέδαση στη Χαλκίδα.

Η «Γνώμη» εύχεται στο OlaEvia να τα χιλιάσει, να εμπλουτίζεται συνεχώς και να φέρνει μόνο καλά νέα από την εμπορική πιάτσα του νομού.

Επιστροφή