ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΚΑΣΤΕΛΛΑ 2-0: Νίκη εις διπλούν και με διπλή χαρά

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΚΑΣΤΕΛΛΑ 2-0: Νίκη εις διπλούν και με διπλή χαρά
23 Μαρτίου 2019, 19:40
A+ A-
Νίκησε τον κακό δαίμονα και ξέφυγε η ομάδα της Λαμψάκου

Τις δυο προηγούμενες χρονιές ο Ελλήσποντος δεν είχε καταφέρει να κερδίσει την Καστέλλα ούτε μια φορά στα 4 ματς. Φέτος την κέρδισε δις, αφού μετά την εκτός έδρας νίκη στον Α' γύρο, τη νίκησε με 2-0 στη Λάμψακο και με αυτό το τρίποντο απομακρύνθηκε λίγο από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Ελλήσποντος καθάρισε το ματς από το πρώτο ημίχρονο κι ...ας μην είχε στη σύνθεσή του το Λάζρι και τον Ρουμπή (εκτίουν ποινή από κόκκινη κάρτα), οι οποίοι ήταν  οι δυο σκόρερ στη νίκη (2-1) επί της Καστέλλας στον αγώνα του Α' γύρου.

Σκόρερ σήμερα ήταν ο Ντουλελλάρι (φωτό) στο 19' και ο Χύσκα τέσσερα λεπτά αργότερα. Ο πρώτος έφθασε τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα, ένα λιγότερο από τον Καραντάκη (13) του ΑΟΝΑ που παραμένει πρώτος στο σχετικό πίνακα.

Για τον Ελλήσποντο ήταν το πρώτο τρίποντο εντός έδρας στον Α' γύρο και το τέταρτο συνολικά στο πρωτάθλημα, όπου μακριά από τη Λάμψακο έχει περισσότερες, ακόμη, νίκες αφού έχει κερδίσει 5 φορές εκτός έδρας.

Διαιτησία:  Παπαποστόλου, Κοτταρά-Σέρρας.

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Σπάχο, Ρογαλίδης (85′ Αργύρης), Αυλωνίτης, Κουσερής, Μαρίνος, Χύσκα, Κορκόβελος (58′ Λεμπέσης), Ντουλελλάρι, Αντωνόπουλος, Μπατζέλης (82′ Ελευθεριάδης), Κουτσαυλής (70′ Νάνος).

ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ (Δημήτρης Ακριτίδης): Ζενέλι, Λεοντής, Γούσιας, Οσμάνι, Κουβούσης, Βλάχος, Εμμανουέλ, Λαμάι, Βάσσος (51′ Καλυβίτης), Θ. Γραμματικόγιαννης, Χρυσικός.

 

 

Επιστροφή