ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ-ΩΡΕΟΙ 2-0: Τρίποντο ...ωραίο που τον φέρνει πιο ψηλά

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ-ΩΡΕΟΙ 2-0: Τρίποντο ...ωραίο που τον φέρνει πιο ψηλά
24 Μαρτίου 2019, 19:30
A+ A-
Ο νικητής ξέφυγε 5 βαθμούς από τους βόρειους

 

Ο Ολυμπος κέρδισε 2-0 στο Γυμνό τους Ωρεούς και πήρε ένα τρίποντο, πράγματι ...ωραίο, αφού τον ψήλωσε βαθμολογικά αλλά ξέφυγε και 5 βαθμούς από την ομάδα του Βορρά, η οποία παλεύει κι αυτή για τη σωτηρία της και πήγε σήμερα στο Γυμνό μόλις με 12 παίκτες.

Πιο καλά ξεκίνησαν στον αγώνα οι φιλοξενούμενοι και απείλησαν στην αρχή την εστία του Μωραΐτη, ο οποίος έκανε και μια σωτήρια απόκρουση σε προσπάθεια του Σταματονικολού μόλις συμπληρώθηκε το πρώτο 15λεπτο.

Σιγά-σιγά ισορρόπησε η ομάδα του Γυμνού και στο 37' κατάφερε να προηγηθεί, όταν ο Σπύρος Αργύρης έπιασε ωραίο σουτ και απέκρουσε ο Μαυρούτσικος, αλλά στην επιστροφή της μπάλας και το νέο σουτ από τον Παριανό η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του και άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπο.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν τον έλεγχο και στο 69' κλείδωσαν τη νίκη με γκολ από εύστοχο πέναλτι που κέρδισε ο Παριανός και εκτέλεσε ο αρχηγός του Ολυμπου Δημήτρης Ντούρμας ο οποίος έφθασε τα 7 συνολικά στο πρωτάθλημα.

Διαιτησία: Χουλιαράς, Κωνστάντιος-Δάλλας.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ (Παναγιώτης Κοντογιάννης): Μωραΐτης, Κηρύκος (90′ Μήτρου), Σακκής, Κουτσαυλής, Μπισμπικόπουλος, Ηλ. Αργύρης, Ντούρμας, Ρουμπής, Τρεγκάι (80′ Καρλατήρας), Παριανός, Σπ. Αργύρης (67′ λ.τ. Τσούμαρης).

ΑΟ ΩΡΕΩΝ (Θανάσης Γουρνάς): Δ. Μαυρούτσικος, Τζαφεράι, Καπλανάι, Μαριέτης, Τοουρφέ, Κατσός, Μπαλάνος, Ι.-Φ. Μαυρούτσικος, Αναγνωστάκης, Ένεχ, Σταματονικόλος.

Επιστροφή