Melanie B: Με την Τζέρι είχαμε μια βραδιά πάθους!

Melanie B: Με την Τζέρι είχαμε μια βραδιά πάθους!
25 Μαρτίου 2019, 14:30
A+ A-
Αποκαλύψεις για λεσβιακό σεξ μεταξύ των δύο μελών του γκρουπ Spice Girls.

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προέβη η Melanie B για τη συνάδελφό της Τζέρι Χαλιγουέλ, την εποχή που οι δυο τους συνυπήρχαν στο γκρουπ Spice Girls.

Η αποκάλυψη ήταν πολύ...spicy, αφού η Melanie υποστήριξε ότι έκανε σεξ με την Τζέρι στην εποχή της μεγάλης δόξας του συγκροτήματος. Η Mel B προέβη σε αυτή τη δήλωση στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν. 

"Είχαμε μια βραδιά μεγάλου πάθους. Απλώς συνέβη" ήταν η δήλωση που άνοιξε την ...όρεξη στον παρουσιαστή, ο οποίος ζήτησε να μάθει λεπτομέρειες. Η Mel B αρνήθηκε να πει κάτι παραπάνω και γελώντας είπε ότι "τώρα θα με μισήσει η Τζέρι".

Η Χαλιγουελ είνα παντρεμένη με το μεγάλο αφεντικό της Formula 1 Κρίστιαν Χόρνερ και έχει "τακτοποιηθεί" στα 46 της χρόνια. Από το περιβάλλον της διαψεύδουν 100% την αποκάλυψη της Mel B και την αποδίδουν στην προσπάθειά της να αποκτήσει δημοσιότητα.

Να σημειώσουμε ότι σε λίγους μήνες, το group θα επανενωθεί και θα δώσει συναυλίες χωρίς τη συμμετοχή της Βικτόρια Μπέκαμ. Η πικάντικη είδηση ή θα οδηγήσει σε ναυάγιο την επανένωση των κοριτσιών ή θα λειτουργήσει σαν μία πολύ καλή (αρνητική βέβαια) διαφήμιση για το tour τους.

Επιστροφή