Δύο άσοι και δυο «Χ»

16 Ιανουαρίου 2011, 22:27
A+ A-
Δυο νίκες γηπεδούχων και δυο ισοπαλίες σημειώθηκαν στα άλλα παιχνίδια της Α1


 ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ. 2-0

Σε ένα μέτριο παιχνίδι λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου και με ...μέτρια διαιτησία (Λιαγκάκης) για την οποία εξέφρασαν παράπονα και οι δυο ομάδες, ο Αγιος Νικόλαος νίκησε τον Ολυμπιακό και τον ξεπέρασε στη βαθμολογία.
Και τα δυο γκολ σημειώθηκαν στο  πρώτο μέρος με σκόρερ τον Σίδερη και τον  Βασίλεφ
Ο Ολυμπιακός έπαιξε με 10 παίχτες στο τελευταίο 20λεπτο λόγω αποβολής του Αλ. Συνοδάκη.

ΟΛΥΜΠΟΣ – ΩΡΕΟΙ 1-0

Ο Ρουμπής ξαναχτύπησε... Με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 70' σκόραρε για τρίτη φορά φέτος με τον ίδιο τρόπο  και χάρισε στην ομάδα του Γυμνού τη νίκη. Ετσι ...τρύπησε και την άμυνα των Ωρεών που είχε από την  αρχή αμυντικούς προσανατολισμούς.

Α.Ε ΧΑΛΚΙΔΑΣ – ΠΡΟΚΟΠΙ 2-2

Ισοπαλία στο ντέρμπι των δύο ουραγών, σε αγώνα που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο, αφού το γηπ. Τσαλίκη/Παπίλα δεν ...παίζεται πλέον και η ΑΕΧ ζήτησε αλλαγή έδρας. Με δύο γκολ του  Μεταξά (το ένα με πέναλτι) προηγήθηκαν 2-0 οι Χαλκιδέοι στο πρώτο 20λεπτο. Η ομάδα του Προκοπίου έκανε τηη αντεπίθεσή της στο β' ημιχρονο και κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάρει το δεύτερο βαθμό εκτός έδρας μετά από τρεις μήνες (ισοπαλία στους Ωρεούς από τις 10 Οκτώβρη) Σκορερ των φιλοξενουμένων ήταν  ο Κωνσταντός και ο  Δουρμούσογλου.

ΛΗΛΑΣ – ΑΥΛΩΝΑΡΙ 0-0

Λασπομαχία χωρίς νικητή στο γήπεδο Βασιλικού. Επικράτησε πολύ δύναμη και από τις δυο ομάδες που είχε σαν αποτέλεσμα να δείξει πολλές κίτρινες κάρτες ο διαιτητής κ. Γκρινιάρης. Λίγο πριν λήξει ο αγώνας οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε τράβηγμα του Μακρή από αμυντικό των φιλοξενούμενων μεσα στην περιοχή του Αυλωναρίου. Οι διαμαρτυρίες είχαν και συνέχεια, και λίγο πιο μετά αποβλήθηκε ο προπονητής του Λήλα κ. Σταμογιάννης.

Επιστροφή