ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ-ΩΡΕΟΙ 1-0: Ξανακέρδισε τους Βόρειους και ησύχασε...

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ-ΩΡΕΟΙ 1-0: Ξανακέρδισε τους Βόρειους και ησύχασε...
31 Μαρτίου 2019, 21:30
A+ A-
Το μοναδικό γκολ ο Μάριος Τσουρά

 

Σήμερα στο Βασιλικό ο Λήλας κέρδισε (1-0) τους Ωρεούς και ησύχασε διώχνοντας το άγχος, αφού τα τελευταία αποτελέσματα τον είχαν βάλει σε περιπέτειες. Τώρα, όμως, με 11 βαθμούς περισσότερους από τους Βόρειους και με δυο νίκες εναντίον της ομάδας των Ωρεών που είναι αυτή τη στιγμή στην επικίνδυνη ζώνη, δεν πρέπει να φοβάται.

Οι Ωρεοί, που απείλησαν στο πρώτο ημίχρονο το Λήλα, πάλεψαν αρκετά στο γήπεδο Βασιλικού, αλλά πλέον, θα πρέπει να παλέψουν πιο πολύ στη συνέχεια του πρωταθλήματος για να μπορέσουν να κρατηθούν στους "μεγάλους".

Το μοναδικό γκολ πέτυχε στο 58' ο 18χρονος Μάριος Τσούρα, ο οποίος έφθασε τα 6 προσωπικά γκολ στο πρωτάθλημα, ένα λιγότερο από όσα έχει πετύχει (7) ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Βασιλικού, Αριστοτέλης Μακρής, ο οποίος είχε ένα δοκάρι στο ματς με τους Ωρεούς.

Διαιτησία: Παπακυριάκος, Πασχαλίδης-Παππάς.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Τάσος Ταυταρίδης): Τόρα, Κικίδης, Βάθης, Χαζαρίδης (86′ Ζευγολάτης), Τσούρα, Αγγελάκης, Παπίλας, Αλεξίου (77′ Βαγγελή), Μακρής, Πεσχύρας, Αναγνώστου (91′ Πρίφτι).

ΑΟ ΩΡΕΩΝ (Θανάσης Γουρνάς): Μαυρούτσικος, Τζαφεράι, Καπλανάι, Μαργέτης (81′ Αναγνωστάκης), Τοουρφέ, Κατσός (75′ Φαράντος), Μούστος (90′ Μπαλάνος), Ιω. Αθανασίου, Ένεχ, Μαυρούτσικος, Σταματονικολός.

 

Επιστροφή