ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 4-2: Του ξαναπήρε τον αέρα...

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 4-2: Του ξαναπήρε τον αέρα...
31 Μαρτίου 2019, 23:30
A+ A-
Η νικήτρια έγινε η τρίτη ομάδα που κερδίζει τον Ταμυναϊκό μετά τον ΑΟΝΑ και τον Ηρακλή

Η Δροσιά κέρδισε 4-2 τον Ταμυναϊκό και του πήρε ξανά τον αέρα, αφού τα τελευταία δέκα χρόνια στα παιχνίδια μεταξύ τους με γηπεδούχο τον ΑΠΚΟ, ο τελευταίος πάντα κέρδιζε με εξαίρεση τους τελευταίους δυο αγώνες.

Θυμίζουμε ...από την περίοδο 2009-2010 και μέχρι 2014-15 η Δροσιά στα εντός έδρας παιχνίδια της πέτυχε 5 συνεχόμενες νίκες (2-1, 2-0, 1-0, 3-0 και 3-1). Τη σεζόν 2015-16 οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 και την επόμενη ο Ταμυναϊκός που αναδείχθηκε πρωταθλητής, κέρδισε με 4-2.

Με το ίδιο σκορ κέρδισε σήμερα ο ΑΠΚΟ , που παίζει φέτος με τα δικά του παιδιά στην πλειονότητα και δείχνει ότι μπορεί να είναι μέσα στην πρώτη τετράδα, μετά τις πέντε σερί νίκες, εκμεταλλευόμενος και την έδρα του, αφού οι τέσσερις (επί της Καστέλλας, της Μακρυκάπας, του Καλοχωρίου και του Ταμυναϊκού) έγιναν στο γήπεδο Δροσιάς.

Ο Ταμυναϊκός ηττήθηκε μετά από 10 αγώνες και μάλιστα είχαν προηγηθεί οι μοναδικές ήττες  του από Αρτάκη και Ηρακλή Ψαχνών. Δηλαδή, ο ΑΠΚΟ είναι η τρίτη ομάδα που κατάφερε να λυγίσει την ομάδα του Αλιβερίου.

Στο σημερινό ματς, ο Μάριος Κρόκος άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 13' και η ισοφάριση για τον ΑΠΚΟ ήρθε λίγο πριν λήξει το ημίχρονο (44') από τον Στέργιο Τζέμο, ο οποίος ήταν για τρίτη φορά φέτος στην αρχική 11άδά του Δημήτρη Αντωνόπουλου.

Ο Σωκράτης Ελευθερίου που μπήκε στη θέση του πήρε τη σκυτάλη στα γκολ και με ένα υπέροχο σουτ από αρκετά μακριά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Δροσιάς στο 64'. Για λίγο, όμως, αφού πέντε λεπτά μετά (69') ο Παναγιώτης Βρέττος ισοφάρισε.

Στο 80' με πέναλτι ο αρχηγός του ΑΠΚΟ Χρήστος Βαρσαμάς έκανε το 3-2 και τη νίκη (4-2) εδραίωσε ο Χάρης Ελευθερίου με ωραία ατομική προσπάθεια.

Διαιτησία: Φώτης, Σιμιτζής-Σέρρας.

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Αραβανής, Νάνος, Σεϊντάρας, Καρλατήρας, Προβής, Κάκιος, Τζέμος (61′ Σωκρ. Εευθερίου), Δουρδουβέλας, Χάρ. Ελευθερίου (89′ Ευ. Δεληγιάννης), Βαρσαμάς, Ν. Σουλιωτάκης.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Καρβέλης): Μητακίδης, Φωτόπουλος (87′ Όρσας), Δήμου, Κουτσαυλής, Βασ. Αναστασίου, Μάνος Αναστασίου (73′ Ποδαράς), Κρόκος (61′ Κοκκάλας), Κούτρας, Λάμπρου, Κροκόδειλος (46′ Πομάρες), Βρέττος.

Επιστροφή