ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΣΚΕΠΑΣΤΗ 0-0: Πρώτη φορά δεν έβαλαν, ούτε ...έφαγαν γκολ

ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΣΚΕΠΑΣΤΗ 0-0: Πρώτη φορά δεν έβαλαν, ούτε ...έφαγαν γκολ
1 Απριλίου 2019, 00:30
A+ A-
Αποβλήθηκε ο Ζουζουλής των φιλοξενούμενων

 

Στο άχαρο 0-0 έμειναν Αυλωνάρι και Σκεπαστή στο γήπεδο του πρώτου και ήταν η πρώτη φορά που και οι δυο ομάδες τέλειωσαν ένα ματς στο τρέχον πρωτάθλημα χωρίς να βάλουν γκολ, αλλά και να μη ...φάνε.

Και οι δυο ομάδες, πάντως, έπαιξαν ανοιχτά και κυνήγησαν το γκολ, αλλά είτε ήταν άστοχοι, είτε ήταν πάντα στη σωστή θέση οι δυο τερματοφύλακες (κυρίως ο Διαμαντάρας των γηπεδούχων).

Οι φιλοξενούμενοι που πήραν βαθμό μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες, έπαιζαν από το 63' με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ζουζουλή.

Το Αυλωνάρι που είχε κερδίσει στη Σκεπαστή (στον Α' γύρο) με 3-0, ενώ σχεδόν ένα χρόνο νωρίτερα στο ίδιο γήπεδο είχε κερδίσει με 4-2 την ίδια αντίπαλο.

Διαιτησία: Κασομούλης, Κοντογιαννίδης-Δανιηλίδης.

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Βαγγέλης Ντόβολης): Διαμανταράς, Κόκκος (62′ Δήμου), Μπρεγκανάκου (80′ Κούκης), Καρατζάς, Παππάς, Μπράχα (87′ Περιβολάρης), Φωτιάς, Τσαγκός, Τσαλιαγκός, Λαθουράς (46′ Καρλής), Μανδράκας.

ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Γιώργος Τσαραμίρσης): Σωτηρόπουλος, Ι. Αθ. Θαλασσινός, Σωτ. Ανδρέου (70′ Αγιασοφίτης), Κωνσταντός, Ξιφαράς, Καψάλας, Γεωργίου (85′ Ανε. Ανδρέου), Ιω. Βασ. Θαλασσινός, Π. Γερογιάννης, Θαν. Θαλασσινός (79′ Καρατζούδης), Ζουζουλής.

Επιστροφή