ΕΡΜΗΛΙΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 1-3: Ανατροπή στο β' ημίχρονο

ΕΡΜΗΛΙΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 1-3: Ανατροπή στο β' ημίχρονο
3 Απριλίου 2019, 20:00
A+ A-
Με έξοχο γκολ του αρχηγού η ισοφάριση

Συνέχισε τις νίκες ο Απόλλων Παραλίας και διατηρήθηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΕ, κερδίζοντας με 3-1 στο γήπεδο Δροσιάς τον Ερμήλιο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 5' με γκολ που πέτυχε ο Δημήτρης Βαβουλιώτης και κράτησαν το 1-0 σε όλο το α' ημίχρονο.

Με την έναρξη του Β΄ημιχρόνου, η Παραλία μπήκε αρκετά δυνατά και στο 54' ισοφάρισε με ένα θαυμάσιο γκολ που πέτυχε ο αρχηγός της Βασίλης Κωνσταντόπουλος με κεφαλιά ψαράκι..

Η  ολική ανατροπή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο τελευταίο 10λεπτο. Στο 80' ο Πατρινός έκανε το 1-2 και στο 85' ο Κοσμάς Δάσκος εδραίωσε τη νίκη της ομάδας του (1-3) με το 8ο προσωπικό γκολ στο πρωτάθλημα.

Διαιτησία: Ντούρας, Κωνστάντιος-Μαρίνος.

ΕΡΜΗΛΙΟΣ ΑΝΘΗΔΩΝΟΣ (Δ. Ερμήλιος): Παμφίλης, Μπουρνάζος, Γρηγοριάδης, Μπακρής, Καραλής, Νικολάου, Αγγελώνιας (52' Παναγιώτου), Δέδες, Τζαφέρης (69' Πλέρος), Καπατσούλιας, Βαβουλιώτης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Π. Μαλαμας): Γκάκος, Ρίζος (46' Ζία), Κ. Κοροβέσης (86' Αντωνίου), Δημητρίου, Πατρινός, Κωνσταντόπουλος, Χ. Κοροβέσης, Κηπιώτης, Λουκάς, Νερούτσος (52' Δάκος), Μεταξάς (89' Καράι).

Επιστροφή