Αθλητικά

ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 0-1: Και διπλό και ...νέος φροντιστής ο Ντίνος Λύκος

ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 0-1: Και διπλό και ...νέος φροντιστής ο Ντίνος Λύκος
3 Απριλίου 2019, 23:31
Το γκολ ο Γιαννουκάκος

Ενα γκολ στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου ήταν αρκετό για τους σίγουρους πρωταθλητές του 2ου ομίλου, να φύγουν με το διπλό από την πρωτεύουσα του νομού κόντρα στην γηπεδούχο ΑΕΧ.

Μετά το στείρο 0-0 του α' ημιχρόνου, ο Ευβοϊκός Αγ. Νικολάου ευτύχησε ν' ανοίξει το σκορ και να μπει στη θέση του οδηγού με το ...καλημέρα στο δεύτερο μισό του αγώνα.

Συγκεκριμένα στο 47' ο Γιώργος Γιαννουκάκος (αριστερά στη φωτό) έκανε το 0-1, γκολ που εντέλει έκρινε και την αναμέτρηση.

Στα αξιοσημείωτα του ματς το γεγονός ότι στο 90' ο Γιαννής που δεν είναι γκολκίπερ ο άνθρωπος, αναγκάστηκε να φορέσει κάτω από τα δοκάρια τα γάντια του Σταθαρά, που τραυματίστηκε κι έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ακόμη, να σημειώσουμε ότι η σημερινή νίκη των πρωτοπόρων συνέπεσε με τη συμφωνία της ομάδας με τον φροντιστή Ντίνο Λύκο, ο οποίος τα 2,5 προηγούμενα χρόνια ήταν ο φροντιστής του ΑΟ Χαλκίς.

Διαιτησία: Σπανός, Πριόνας-Κούκουρα.

ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Παναγιώτης Χάλιος): Σταθαράς (90′ λ.τ. Γιαννής), Γεραντώνης, Γρίβας, Βάθης, Ματσούκας (75′ Φρυγανάς), Μπήτας, Τριανταφύλλου (59′ Τσώκος), Μπαρμπούνης, Κίλιμπας, Αρβανάκος, Διαμαντάκης.

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Βαγγέλης Τόγιας): Τσιμπός, Λάμπρου, Ντούρμας (80′ Ντούνας), Αυλωνίτης, Π. Μαραγκός, Νάνος, Κρεμασμένος (97′ Μπαρίτας), Αποστόλου, Γιαννουκάκος (65′ Μακαντάσης), Μήτρου, Τζάνος.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γ' ΕΠΣΕ: Μια βδομάδα πίσω η έναρξη

Γ' ΕΠΣΕ: Μια βδομάδα πίσω η έναρξη
Αθλητικά
[29/09/2020 - 15:22]

Θα αρχίσει την επόμενη βδομάδα ...περισσότερα

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ: Η δεύτερη μάχη σε φωτό

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ: Η δεύτερη μάχη σε φωτό
Αθλητικά
[29/09/2020 - 15:09]

Αυτή τη φορά οι Λύκοι δάγκωσαν στο 90' ...περισσότερα