Παρέμεινε στο γραφείο του υφυπουργού η εκρηκτική Θωμαρίτα

Παρέμεινε στο γραφείο του υφυπουργού η εκρηκτική Θωμαρίτα
5 Απριλίου 2019, 15:45
A+ A-
Δεν έκανε αποδεκτή την παραίτησή της ο Μάρκος Μπόλαρης.

Τελικά η Θωμαρίτα Καλδάρα, που προκάλεσε πολλές συζητήσεις με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο θα παραμείνει στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη, ο οποίος δεν έκανε δεκτή την παραίτησή της.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Μπόλαρης τόνισε: " Φυσικά και δεν έκανα αποδεκτή την παραίτηση. Έχω μείνει έκπληκτος για το επίπεδο όχι των ανωνύμων του διαδικτύου αλλά των δήθεν σοβαρών ΜΜΕ τα οποία αναλώθηκαν σε μια ιστορία η οποία τους χαρακτηρίζει για σεξισμό σε βάρος των γυναικών, ρατσισμό και φασισμό που υφέρπει πίσω από αυτές."

Να υπενθυμίσουμε ότι η γραμματέας Θωμαρίτα Καλδάρα, αποσπάστηκε στο πολιτικό του γραφείο από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και προκάλεσε αίσθηση με τις φωτογραφίες της.

Ο υφυπουργός αρμόδιος για θέματα εκκλησιαστικής-θρησκευτικής διπλωματίας επισήμανε: "Εγώ επιλέγω τους συνεργάτες μου με αυτά που μπορούν και κάνουν στο γραφείο και όχι ως Κυπατζής με αυτά που κάνουν στο σπίτι και στην κρεβατοκάμαρα."

Αποκάλυψε, δε, ότι στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη έχει συνολικά έξι γυναίκες ενώ ειδικά για την κυρία Θωμαρίτα Καλδάρα είπε ότι :«Είναι επί 25 χρόνια υπάλληλος και την απέσπασα πριν από ένα μήνα με τις καλύτερες συστάσεις για να προωθήσει θέματα του γραφείου στη Θεσσαλονίκη».

 

Επιστροφή