ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ-ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 4-1: Υποβιβάστηκε στο τοπικό - Το egnomi.gr ήταν εκεί

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ-ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 4-1: Υποβιβάστηκε στο τοπικό - Το egnomi.gr ήταν εκεί
6 Απριλίου 2019, 19:50
A+ A-
Το τέλος γράφτηκε στην Ηλιούπολη.

Βαριά ήττα με 4-1 από τον Χαραυγιακό γνώρισε ο ΑΟ Χαλκίς στην Ηλιούπολη και υποβιβάστηκε -και μαθηματικά- στο τοπικό της Εύβοιας.

Το egnomi.gr βρέθηκε στο γήπεδο της Ηλιούπολης, εκεί όπου μόλις στο 5', μετά από κάθετη, ο Βαρουξάκης βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Χαλκίδας, πέρασε και τον Ευαγγελινό και με πλασέ -σαν σε προπόνηση- σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Ο ΑΟΧ παρά την ψυχρολουσία πήρε μέτρα στο γήπεδο και στο 20' έχασε μια καλή φάση σε κεφαλιά του Πατερίτσα (από κόρνερ), με τους αμυντικούς του Χαραυγιακού να διώχνουν πάνω στη γραμμή.

Στο 23' ήρθε το γκολ για τη Χαλκίδα. Ο Παπαδάκης ελευθερώθηκε από τον προσωπικό του αντίπαλο, βρήκε χώρο και με συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-1.

Το ηθικό του ΑΟ Χαλκίς αναπτερώθηκε, αλλά όχι για πολύ.

Στο 26', σε μία φάση που η άμυνα πελαγοδρομούσε, ο Βαρουξάκης σούταρε, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε κι ο Παπαγγελής με νέο σουτ έκανε το 2-1.

Στο 34' ο Χαραυγιακός καθάρισε (πριν την ώρα του) το ματς. Ο Βιεννάς πήρε την μπάλα, δεν τον σταμάτησε κανείς (φέρουν ευθύνη και τα αμυντικά χαφ) και με φοβερό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ευαγγελινό, για το 3-1.

Από 'κει και πέρα η Χαλκίδα κατέρρευσε και δεν κατάφερε να αντιδράσει.

Οι γηπεδούχοι έχασαν άλλες δύο μεγάλες φάσεις, μία στο τέλος του α' ημιχρόνου και μία στην αρχή του β' ημιχρόνου (δοκάρι).

Το κερασάκι στην τούρτα, ο Χαραυγιακός το έβαλε στο 54' με σουτ του Βαρουξάκη, ο οποίος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 4-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ο ΑΟΧ είχε στόπερ τους Σχίζα και Βουρνάζο. Ο δεύτερος έγινε αλλαγή στο 30' με τον Τόλη και μάλιστα, ...παρεξηγήθηκε και πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια, υποπίπτοντας σε πειθαρχικό παράπτωμα, αλλά ...τέτοια ώρα τέτοια λόγια.

Στο πάγκο ήταν οι Γιάννης Οικονόμου και Δημήτρης Αϊνδιλής, όπως κι ο γεν. αρχηγός Βαλάντης Μπλέτσας.

Τη διοίκηση εκπροσώπησαν ο α' αντιπρόεδρος Χρήστος Λινάρδος κι ο β' αντιπρόεδρος Τάσος Καρυστινός. Στο γήπεδο βρέθηκαν και οι Αντώνης Παπαδάκης και Κώστας Μπασινάς.

Με τον Χαραυγιακό αγωνίστηκαν και τρεις πρώην παίκτες του ΑΟΧ (τη φετινή σεζόν), οι Μιχελής (είναι Χαλκιδέος), Νυφαδόπουλος και Πλούμης.

Η αποστολή δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα. Περίπου 200 φίλοι του Χαραυγιακού ήταν στην κερκίδα του Α' Δημ. γηπέδου Ηλιούπολης.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Βακερλής, Παπαγγελής, Νυφαδόπουλος, Μαραγκουδάκης (73' Γιαννής), Μιχελής, Κόντι, Κασσιάνος, Βιεννάς, Βαρουξάκης (75' Πλούμης), Παρασκευόπουλος (61' Αγγελόπουλος), Φερεντίνος.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Οικονόμου-Αϊνδιλής): Ευαγγελινός, Σχίζας, Βουρνάζος (30' Τόλης), Κολοβός (52' Ρούμπος), Δούλος, Γκούρλας, Πατερίτσας, Παπαδάκης, Ντάμπος, Σταματούκος, Θεοφ. Μπασινάς (60' Παλαιολόγος).

Επιστροφή