ΑΡΤΑΚΗ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 4-2: Συνέχεια στην παράδοση και στην κορυφή

ΑΡΤΑΚΗ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 4-2: Συνέχεια στην παράδοση και στην κορυφή
6 Απριλίου 2019, 20:20
A+ A-
Δυο γκολ πέτυχε ο Βασίλης Τσομπάνης

Για πέμπτη χρονιά ο ΑΟΝΑ κέρδισε στην Αρτάκη τη Μακρυκάπα (με 4-2) και εκτός από την παράδοση έδωσε συνέχεια και στην παραμονή της στην κορυφή της βαθμολογίας με τη διαφορά των 4 πόντων από το δεύτερο Ηρακλή Ψαχνών.

Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες τέσσερις σεζόν οι ερυθροκίτρινοι  δεν άφησαν τους "Λύκους" να δείξουν τα δόντια τους και τους κέρδισαν ισάριθμες φορές με 2-1, 2-0, 1-0 και 2-1 (με τη σειρά χρονολογίας).

Ωραίο ήταν το ματς που έγινε στο γήπεδο της Αρτάκης, με τους γηπεδούχους να είναι πολύ καλοί, αλλά  και τους φιλοξενούμενους να βάζουν "δύσκολα" στους πρωτοπόρους, όπως κάνουν, άλλωστε, κάθε χρόνο, βλέποντας τα αποτελέσματα παραπάνω.

Ο Αντώνης Νικολάου, που είχε κάνει χατ-τρικ την προηγ. αγωνιστική, άνοιξε το σκορ (1-0) στο 8' και πριν συμπληρωθεί το τέταρτο του ματς (14') ο Βασίλης Τσομπάνης (φωτό) έκανε το 2-0.

Μείωσε (2-1) στο 20' με κεφαλιά ο Τσουμάνης, αλλά ο Τσομπάνης ήταν αυτός που ...ξανακτύπησε για τον ΑΟΝΑ με ένα ακόμη γκολ στο 55', κάνοντας το 3-1.

Η Μακρυκάπα δεν το έβαλε κάτω και μετά από 5 λεπτά (55') μείωσε πάλι στο ένα γκολ (3-2) με εύστοχο πέναλτι του Σίδερη, αλλά στο 73' ανέλαβε ο Λεωνίδας Κωστούλας να δείξει ποιος είναι ...ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και με δικό του γκολ διαμορφώθηκε το τελικό 4-2.

Διαιτησία: Λάμπρου, Τσιφλάκος-Ιωάννου

ΑΟ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ (Μιχάλης Μαύρος): Αγρίοδημος, Κολιόπουλος, Μπαλαμπάνης, Γεωργίου, Θωμάς, Πουρνής (46′ Τσούτης), Λούκας (66′ Τουρκοχωρίτης), Μπελίτσος, Τσομπάνης (75′ Βαλκάνος), Νικολάου, Κωστούλας (83′ Ζαχαρόπουλος).

ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ (Νίκος Κιαπέκος): Τζουβάρας, Λέκκας (76′ Βουρδάνος), Βαξεβάνης (87′ Σ. Στούμπος), Ι. Καρκαλής (60′ Κούκουρας), Τσουμάνης, Μπασινάς, Ν. Γκίκας, Σεχάι, Κουτσαυλής, Σίδερης, Μαντάς.

Επιστροφή