Από τηλεστάρ έγινε πορνοστάρ

Από τηλεστάρ έγινε πορνοστάρ
18 Ιανουαρίου 2011, 07:51
A+ A-
Χαλκιδέοι και Χαλκιδέες μιλούν απαξιωτικά για το αισθησιακό DVD της Πετρούλας.  Διαβάστε τι μας λένε.

Ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα ως το κορίτσι του καιρού στο STAR. Ο διευθυντής του καναλιού Σταμάτης Μαλέλης την έβαλε να λέει τις μετερεωλογικές προβλέψεις, με σκέρτσο και με νάζι.

Με την συμβολή των εμφανών σωματικών προσόντων της, η Πετρούλα Κωστίδου για την οποία ο λόγος, σύντομα έγινε τηλεστάρ. Το δελτίο καιρού του STAR εξελίχθηκε στο πιο hot πρόγραμμα της ζώνης των εννιά ( τέτοια ώρα τελείωνε το δελτίο) και τα νούμερά του απογειώθηκαν.

Με τέτοια νούμερα (της AGB) δεν θέλει και πολύ να γίνεις ...νούμερο (καταλαβαίνετε τι εννοώ). Η Πετρούλα πάτησε στα χνάρια της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Εξαργύρωσε την τηλεοπτική δόξα με σέξι εμφανίσεις σε κλαμπ της επαρχίας, με το αζημίωτο βεβαίως και ως αναπόφευκτη συνέχεια ήρθε και το αισθησιακό ( για να το πούμε κομψά) DVD.

Με λίγα λόγια η Πετρούλα ακολούθησε το μότο " Κάντο όπως η Τζούλια". Τι γνώμη έχουν όμως γι΄αυτήν οι νέοι και οι νέες της Χαλκίδας. Αποτελεί πρότυπο ή παράδειγμα προς αποφυγή; Για να δούμε τι μας είπαν.

Η Ειριάννα Τουλούμη (φωτό δεξιά) μας μίλησε πρώτη. Δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι έχει δει το περίφημο DVD και το σχολίασε λέγοντας: " Για μαθήματα ερωτισμού σε αγόρια μια χαρά είναι, αλλά το γυναικείο φύλλο το ντροπιάζει, είναι αίσχος!

" Είναι ντροπή να ξευτιλίζονται οι γυναίκες για τα χρήματα. Όταν χάνονται οι ηθικές αξίες, δεν μπορείς να τις αγοράσεις πάλι με χρήματα, ενώ χρήματα μπορείς να αποκτήσεις διατηρώντας τις ηθικές αξίες."

Εξαιρετικά ώριμη τοποθέτηση από την Ειριάννα και δεν ήταν η μοναδική. Η Νικολέτα Νταμάζη (φωτό αριστερά) δεν έχει δει, αλλά έχει ακούσει για το περιεχόμενο της ταινίας και διαφωνεί κάθετα με την κίνηση αυτή της Πετρούλας.

Το σχόλιο της ήταν ιδιαίτερα καυστικό: " Δυστυχώς γι΄αυτή από τηλεστάρ κατάντησε πορνοστάρ. Προφανώς τα φράγκα ήταν πολλά και δεν μπορούσε να αρνηθεί." Για το χρήμα γίνονται όλα πιστεύει και ο Απόστολος Ισαλάρης (φωτό δεξιά), οποίος είδε το DVD και του άρεσε. Απολαύστε τον συλλογισμό του.

" Η Πετρούλα όπως φαίνεται είναι μια κοπέλα χωρίς ηθικές αναστολές, αλλά ευτυχώς που υπάρχουν και τέτοιες για να κάνουμε ... οφθαλμόλουτρο. Πολύ καλό το DVD!" Αντίθετα δεν άρεσε καθόλου στο Βασίλη Κόλια και στην Δέσποινα Κορόζη (φωτό αριστερά), οι οποίοι σχολίασαν.

" Το είδαμε το DVD και μας φάνηκε σαν εγχειρίδιο για ... αρχάριους, δεν μας άρεσε καθόλου. Όσο για την Πετρούλα, φαινόταν ότι κάποια στιγμή θα έκανε κάτι τέτοιο.''

 

Καθόλου δεν ενθουσιάστηκε από την Πετρούλα στην ταινία ο Άκης Ζαχαριάδης (φωτό δεξιά), ο οποίος επικαλέστηκε και τη γνώμη φίλων του για να πει: " Απέτυχε πλήρως να προσελκύσει το αντρικό κοινό η Πετρούλα, η οποία είναι άλλη μία χαζοξανθούλα, που αποφάσισε να βγάλει γρήγορα και εύκολα λεφτά." 

   

Επιστροφή