ΣΚΕΠΑΣΤΗ-ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 3-1: Επιστροφή στις νίκες και πιο κοντά στην παραμονή

ΣΚΕΠΑΣΤΗ-ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 3-1: Επιστροφή στις νίκες και πιο κοντά στην παραμονή
7 Απριλίου 2019, 20:20
A+ A-
Με δυο κεφαλιές προηγήθηκαν οι νικητές

Μετά από 6 αγωνιστικές χωρίς νίκη η Σκεπαστή ξαναχάρηκε κερδίζοντας με 3-1 τον Ελλήσποντο και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη (στο +8), σε αντίθεση με την ομάδα της Λαμψάκου που παραμένει κοντά και μακριά...

Ο Ελλήσποντος είναι στο +4 από τον Παντριαδικό και τον Αστέρα Βατώντα, με τους οποίους όμως, είναι καλύτερος στα μεταξύ τους παιχνίδια κι έχει πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Στο σημερινό ματς που έγινε στη Σκεπαστή, οι γηπεδούχοι κέρδισαν για πρώτη φορά εντός έδρας στο Β' γύρο, παίζοντας καλύτερα στο μεγαλύτερο διάστημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν προς το τέλος, αλλά ήταν αργά για ν' αλλάξουν το αποτέλεσμα.

Μέσα σε πέντε λεπτά στο πρώτο μέρος οι νικητές εκμεταλλεύτηκαν δυο φάσεις που είχαν κερδίσει φάουλ και κόρνερ, προηγήθηκαν 2-0 με ισάριθμες κεφαλιές και έπαιξαν πιο άνετα στη συνέχεια.

Στο 37' μετά από κόρνερ η άμυνα του Ελλήσποντου αδράνησε και ο Θανάσης Θαλασσινός με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο 42' από φάουλ που εκτέλεσε ο Γιάννης (του Θαν.) Θαλασσινός πετάχτηκε πάλι μέσα στην καρδιά της άμυνας ο συνονόματος και συνεπίθετός του,  Γιάννης (του Βασ.) Θαλασσινός και με κεφαλιά ...ξανακάρφωσε το Σπάχο γράφοντας το 2-0.

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του β' 45λεπτου ο Δημήτρης Γερογιάννης έκανε το 3-0 και εδραίωσε το πολύτιμο τρίποντο για την ομάδα του.

Οι της Λαμψάκου έγιναν απειλητικοί στο τελευταίο τέταρτο. Είχαν δοκάρι με τον Φτούλη και στο 83' ο Λάζρι πέτυχε ένα ωραίο γκολ με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 3-1.

Διαιτησία: Γκάτσος, Ιωάννου-Σέρρας.

ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Γιώργος Τσαραμίρσης): Σωτηρόπουλος, Ι. Αθ. Θαλασσινός, Σωτ. Ανδρέου, Κωνσταντός, Ξιφαράς (80' Παναγ. Θαλασσινός), Καψάλας, Γεωργίου, Ιω. Βασ. Θαλασσινός, Π. Γερογιάννης, Θαν. Θαλασσινός (73' Καρατζούδης), Δ. Γερογιάννης (64' Ανε. Ανδρέου).

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Σπάχο, Ρογαλίδης, Αυλωνίτης (85' Κορκόβελος), Κουσερής, Μαρίνος, Χύσκα, Μάλλιος, Ντουλελλάρι, Αντωνόπουλος (80' Φτούλης), Λάζρι, Νάνος (55' Μπούρικας).

Επιστροφή