ΛΟΥΚΙΣΙΑ-ΑΛΑΤΣΑΤΑ 1-0: Φως σωτηρίας με γκολ Φώτη Καρβέλη

ΛΟΥΚΙΣΙΑ-ΑΛΑΤΣΑΤΑ 1-0: Φως σωτηρίας με γκολ Φώτη Καρβέλη
7 Απριλίου 2019, 22:50
A+ A-
6 νίκες σερί από τους πορτοκαλί!  

Το φως ...σωτηρίας και παραμονής στη Β' ΕΠΣΕ άναψε πιο άπλετο για την ομάδα των Λουκισίων με 1-0 επί των Αλατσάτων, χάρη σ' ένα γκολ που πέτυχε ο Φώτης Καρβέλης στο 70'.

Ο 30χρονος αριστεροπόδαρος στην πρώτη του εμφάνιση στην αρχική 11άδα φέτος, ήταν ο σκόρερ του μοναδικού γκολ (στο 70'), με το οποίο οι πορτοκαλί ξέφυγαν 7 βαθμούς από τα Αλάτσατα και την 11η θέση της βαθμολογία που είναι πλέον ...θέση για πιο κάτω κατηγορία, μετά και τον υποβιβασμό του ΑΟ Χαλκίς από τη Γ' Εθνική.

Τα Λουκίσια σημείωσαν την 6η διαδοχική τους νίκη και την επόμενη αγωνιστική θα καταγράψουν το 7ο τρίποντο χωρίς να κουραστούν (με ΑΕΚ 3-0 ά.α.)

Διαιτησία: Σιαπλαούρας, Λιαγκάκης-Ζεϊμπέκης

ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ (Κώστας Παπαρίδης): Βυργιώτης, Κόλλιας, Αποστόλου, Καρατζάς (65′ Τριανταφύλλου), Ντοβίνος, Αρκάς (72′ Γκοζντάρι), Καρβέλης (85′ Σαράπης), Λουκατζίκος, Ισαλλάρι, Κουτούκας (55′ Φρούσης).

ΑΟ ΑΛΑΤΣΑΤΑ (Σταύρος Γιαννάκης): Δεληγιάννης, Μπιτζανάκης (65′ Κορίτας), Ντούκα, Τσιτσόπουλος, Πατουλιάς (86′ Σελιανίτης), Πεπές (86′ Τζήμας), Τουζούν, Ελευθεριάδης (63′ Κουτσαυλής), Γκίνης, Μιχαηλίδης, Παπίλας.

 

Επιστροφή