ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ-ΚΗΡΙΝΘΟΣ: Κέρδισαν και οι δυο, αλλά μόνο ένας θα γιορτάσει την Κυριακή

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ-ΚΗΡΙΝΘΟΣ: Κέρδισαν και οι δυο, αλλά μόνο ένας θα γιορτάσει την Κυριακή
9 Απριλίου 2019, 19:30
A+ A-
Συγκλονιστικό το φινάλε για τις δυο ομάδες που θα μονομαχήσουν στο Νέο Πύργο για μια θέση στη Β' κατηγορία

Αγιος και Ακράτητος Κεχριών έχουν υποβιβαστεί στη Γ' κατηγορία από τον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΕ και η τρίτη ομάδα που θα πάρει την κατιούσα θα γίνει γνωστή την Κυριακή (14/4) μετά το ματς Ταξιάρχης-Κήρινθος στο γήπεδο Νέου Πύργου.

Οι δυο αντίπαλοι θα παίξουν στο φινάλε του πρωταθλήματος το ματς της χρονιάς.

Αν κερδίσει ο Ταξιάρχης παραμένει στην κατηγορία αυτός, γιατί ευνοείται είτε σε απλή ισοβαθμία με την Κήρινθο, την οποία είχε νικήσει στην έδρα της, είτε σε τριπλή ισοβαθμία (και με τις Γούβες).

Αν νικήσει η φιλοξενούμενη ή καταφέρει να αποσπάσει ισοπαλία, τότε η Κήρινθος θα είναι αυτή που θα παίζει και τη νέα περίοδο στην ίδια κατηγορία και ο Ταξιάρχης θα υποβιβαστεί.

Δείτε τι έγινε στα ματς του Ταξιάρχη και της Κηρίνθου την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς και του ΟΠΑ Αιδηψού, ο οποίος με τη νίκη του επί του Ατρομήτου Βασιλικών κλείδωσε και μαθηματικά την παραμονή του.

 

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ-ΑΓΙΟΣ 5-0

Στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος οι δυο μονομάχοι της πιο ενδιαφέρουσας αναμέτρησης την Κυριακή κέρδισαν και οι δυο .

Ο Ταξιάρχης ...έκανε προπόνηση στο γήπεδο που θα παίξει το μεγάλο ματς την Κυριακή, κερδίζοντας 5-0 τον ουραγό Αγιο με γκολ που πέτυχαν ...ο πρώτος σκόρερ της ομάδας (13 γκολ) Δημήτρης Χουβαρδάς στο 7', ...ο δεύτερος (9 γκολ) Σταύρος Καραβάς στο 88', ...ο τρίτος (5 γκολ) Κυριάκος Δημητράκης στο 51', ...ο τέταρτος (3 γκολ) Δημήτρης Καπόλος στο 48' και ο νεαρός (16 ετών) Κώστας Μουρκιώσης (στο 80') που πέτυχε το παρθενικό του γκολ στο πρωτάθλημα.

Διαιτήτευσε ο Σταύρος Ρουμπής με βοηθούς την Ελένη Καραβά και τον Κώστα Ντουμάνη.

ΑΕ ΤΑΞΙΑΡΧΗ: Σάμιος, Τσαμούρογλου (85′ Μισιρλής), Κριάρης (83′ Σούρρας), Καπόλος, Κοντογιάννης, Μπαλαμούτης, Γ. Κουτσογιωργάκης (74′ Μουρκιώσης), Δέσπους, Καραβάς, Δημητράκης, Χουβαρδάς (60′ Λυσσέας).

ΑΟ ΑΓΙΟΥ: Μπουροδήμος, Ν. Δημητράνας, Πρέντι, Ραχιώτης, Κυπραίος, Ουράι, Λάϊος, Βασ. Δημουλάκης, Αλεξίου (60′ Κατσάρης), Κυρ. Δημουλάκης, Μίτριτς (60′ Δ. Δημητράνας).

 

 

ΚΗΡΙΝΘΟΣ-ΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ 2-0

Στην Κήρινθο, όπου ο Αρτεμισιακός πήγε με 11 παίκτες και κανένα για τον πάγκο, η τοπική ομάδα κέρδισε και διατηρώντας τη διαφορά των τριών βαθμών από τον Ταξιάρχη, θα πάει στην έδρα του τελευταίου για δυο αποτελέσματα (νίκη και ισοπαλία) με στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Γιώργος Περήφανος πέτυχε στο 28' το 1-0 κι έγινε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 5 γκολ (4 είχε και ο Ραβανός), ενώ το δεύτερο γκολ σημείωσε ο Γιάννης Σταματέλος στο 88' δυο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα.

Ο σκόρερ πέτυχε το δεύτερο γκολ στο πρωτάθλημα και ...πρόλαβε να ισοφαρίσει τα δυο αυτογκόλ που έχει πετύχει άθελά του σε βάρος της Κηρίνθου (με Αρτεμίσο στον Α' γύρο και με Πήλι την προηγ. αγωνιστική).

Διαιτησία: Ντούρας, Ι. Ντόβολης-Μαρίνος.

ΑΕ ΚΗΡΙΝΘΟΥ: Κ. Αλεξίου, Α. Μόσχου, Εμμανουήλ, Βρέττος, Σεφέρης, Ευ. Μόσχου, Τζανής (86' Σταματέλος), Γ. Περήφανος, Ν. Περήφανος (76' Γεωργοσόπουλος), Ν. Ραβανός (90' Β. Μπαλατσός), Δ. Τσούτσικας (78' Καστανιώτης).

ΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ: Παναγιωτόπουλος, Αγγελόπουλος, Σταματάκης, Φατσής, Γαβριήλ, Ν. Στραφιώτης, Ψύλλος, Ευσταθίου, Μεταξιώτης, Α. Γοργομάτης, Λαβάς.

 

 

ΟΠΑ ΑΙΔΗΨΟΥ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ 1-0

Ενας 41χρονος, ο Βασίλης Αρετσίνης ήταν η ...σωτήρια αλλαγή για την ομάδα της Αιδηψού. Στο 74' , είκοσι λεπτά μετά από την είσοδό του (54') στον αγώνα, πέτυχε το μοναδικό γκολ και μ' αυτό οριστικοποιήθηκε η παραμονή της ομάδας του στη Β' κατηγορία. Μόλις 11 παίκτες ήταν στην αποστολή των φιλοξενούμενων.

Διαιατησία: Χαρ. Αντωνίου, Παυλάτος-Μούτουπας.

ΟΠΑ ΑΙΔΗΨΟΥ: Καπόλος, Γ. Αυγέρης, Γαλιατσάτος (77′ Βούλγαρης), Δ. Αυγέρης , Μαυροζούμης, Λιάρος (89′ Σουλιάδης), Σαββόπουλος (63′ Ζαχαράκης), Ουζούνογλου, Καπλανάι (54′ Αρετσίνης), Ανανώστου, Πλανγκάι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ: Αντωνίου, Μιχ. Μιχαλόπουλος, Ιω. Μιχαλόπουλος, Καρατζάς, Δ. Θεοχάρης, Σταματούλας, Απ. Γ. Θεοχάρης, Αλοΐζος, Λαδογιάννης, Απ. Χρ. Θεοχάρης, Δ. Μιχαλόπουλος.

Επιστροφή