ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ-ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ 6-1: Ξέσπασε και σάρωσε

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ-ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ 6-1: Ξέσπασε και σάρωσε
10 Απριλίου 2019, 20:10
A+ A-
Με δυο γκολ επέστρεψε ο Σκριβάνος

Μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες ο Αστέρας Βατώντα ξέσπασε στο Καλοχωρι/Παντείχι και το  σάρωσε με 6-1 στην εμβόλιμη αγωνιστική. Οι νικητές παρά την επικράτησή τους παρέμειναν κάτω από τη ζώνη σωτηρίας, ενώ οι ηττημένοι έμειναν πίσω 7 βαθμούς και πολύ δύσκολα, πλέον, θα αποφύγουν το δρόμο της επιστροφής στη Β' κατηγορία.

Κακή αμυντικά η φιλοξενούμενη ομάδα δεν μπόρεσε ν' αντισταθεί και να αποφύγει τη συντριβή από μια ομάδα, η οποία ήταν μία από τις τέσσερις που έχουν κερδίσει μέχρι τώρα οι νεοφώτιστοι (1-0 στον Α' γύρο).

Το Καλοχώρι είχε και τέσσερις σοβαρές απουσίες, αφού για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν οι Καραμπάς, Σαμαρτζής, Κάραλης και ο βασικός πορτιέρο Δρεναφτζής.

Ακόμη, στάθηκε άτυχος και ο ακραίος αμυντικός της ομάδας Γκ. Ντούκα, που τραυματίστηκε στην κλείδα (στο 9') και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Από λάθος του νεαρού τερματοφύλακα Τζαρτόγλου έγινε το 1-0 με σκόρερ τον Τσώκο στο 22' και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σκριβάνος που επέστρεψε από την τιμωρία του διπλασίασε τα γκολ του Αστέρα.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Σιγανός μείωσε για τον ΑΟΚΠ, αλλά στο β' μέρος ήρθε η σειρά του Σάκη Γούναρη με μια απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ να κάνει το 3-1 στο 59'.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Νεσίμι στο 60' πέτυχε το 4-1 και στο τελευταίο 10λεπτο δημιουργήθηκε η πιο μεγάλη σε έκταση νίκη (6-1) του Βατώντα από γκολ που σημείωσαν ο Σκριβάνος (81') και ο νεαρός Σίμωσης (90').

Διαιτησία: Ντούρας, Περιβολάρης-Μουρτίκας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ (Γιάννης Λεζγής): Κώστογλου, Κοτρώτσιος (82' Πολύχρονος), Κικίδης, Τσώκος, Α. Ντούκα, Χασανλλάρι, Σίμωσης, Γούναρης (61' Σεΐτης), Τζαφέρος (69' Κατόλης), Σκριβάνος, Ματράκας (57' Νεσίμι).

ΑΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ/ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥ (Γιάννης Φούρλης): Τσαρτόγλου, Ντούκα (9' Σιγανός), Βλάχος, Ισσαρης, Ζιζόλλι, Δαμπάνης, Β. Ζαχαριάδης, Π. Ζουρμπουλής (58' Πάλλης), Χ. Ζουρμπουλής, Στρατής, Σαμπάνης (63' Σακάλογλου).

Επιστροφή