ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΣΚΕΠΑΣΤΗ 5-1: Χάρηκε και μετά από λίγη ώρα ...ξαναχάρηκε

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΣΚΕΠΑΣΤΗ 5-1: Χάρηκε και μετά από λίγη ώρα ...ξαναχάρηκε
14 Απριλίου 2019, 21:36
A+ A-
Πλησίασε στους 2 βαθμούς τον πρωτοπόρο ΑΟΝΑ.

Ο Ηρακλής Ψαχνών συνέτριψε με 5-1 τη Σκεπαστή και χάρηκε, αλλά μετά από λίγη ώρα ξαναχάρηκε, όταν έμαθε ότι η Αρτάκη γκέλαρε στο Αλιβέρι και άφησε δύο βαθμούς (σ.σ. στο ματς στο Αλιβέρι καθυστέρησε να ξεκινήσει το β' ημίχρονο λόγω του τραυματισμού δύο παικτών).

Ετσι, ο Ηρακλής μείωσε την απόσταση από την κορυφή στους δύο βαθμούς και για να κατακτήσει τον τίτλο θέλει ο ίδιος να κάνει το απόλυτο μέχρι το τέλος και οι πρωτοπόροι Αρτακιανοί να κάνουν άλλη μία γκέλα (τουλάχιστον ισοπαλία).

Βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι και ο Ηρακλής έχει να δοκιμαστεί στο Αλιβέρι κόντρα στον τρίτο στη βαθμολογία Ταμυναϊκό.

Ο Ηρακλής, που στα δύο προηγούμενα ματς με Καστέλλα και Μακρυκάπα άνοιξε το σκορ στο β' ημίχρονο, σήμερα καθάρισε το ματς από το πρώτο ημίωρο, με τέσσερα γρήγορα γκολ, με πρωταγωνιστές τους Κόφι Γιαντόμ και Ανδρέα Μήτρου (φωτό).

Στο 13' ο Γιαντόμ έκανε το 1-0, στο 19' ο Μήτρου το 2-0, στο 26' ο Γιαντόμ το 3-0 και στο 28' ο Μήτρου το 4-0 (πήγαιναν εναλλάξ).  

Στο 62' ο Δημήτρης Ζουζουλής μείωσε σε 4-1 για τη Σκεπαστή και στο 73' ο Ντούμας διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Διαιτησία: Φώτης, Μητρολιός-Ρέτσας.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Μεθενίτης): Αρχοντάκης (75' Γεωργίου), Ζουλιώτης, Σπανός (30' Δημ. Αγγελάτος), Παλαιολόγος, Ρεπετσάς, Τσολάκος (60' Χασαπίδης), Σκριβάνος, Γ. Αγγελάτος, Γιαντόμ (50' Ντούμας), Ανέστης, Μήτρου.  

ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Τσαραμίρσης): Σωτηρόπουλος, Ι. Θαλασσινός, Αγιασοφίτης, Κωνσταντός, Ξιφαράς, Γερογιάννης, Ανδρέου (65' Δ. Γερογιάννης), Ι. Αθ. Θαλασσινός, Δ. Καρατζούδης (80' Π. Θαλασσινός), Θαν. Θαλασσινός, Ζουζουλής. 

Επιστροφή