ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΛΙΧΑΔΑ- ΩΡΕΟΙ: Eτοιμοι οι πρώτοι ανεξάρτητοι συνδυασμοί τοπικών συμβουλίων

15 Απριλίου 2019, 18:04
Διαβάστε ποιοι είναι.  

Τη δυνατότητα που τους δίνει ο αυτοδιοικητικός νόμος «Κλεισθένης» εκμεταλλεύτηκαν νέοι άνθρωποι στο Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού και έγιναν οι πρώτοι στην Εύβοια που σχημάτισαν ανεξάρτητους συνδυασμούς για τις εκλογές σε τοπικές κοινότητες.

 

Στη Λιχάδα, τη δική τους ομάδα έφτιαξαν ο ελαιουργός Γιάννης Αδαμάκης, οι επιχειρηματίες  Κώστας Χατζής και Μαρία Μαστρογιάννη, ο ιδ. υπάλληλος Γιάννης Καψοράχης, ο φούρναρης Γιάννης Βουτσιλάκος, ο έμπορος Παναγιώτης Κοτσώνης και η Αρχοντούλα με την Κωνσταντίνα Αρβανίτη.

 

Έτοιμο συνδυασμό έχουν ανεξάρτητοι πολίτες και στους Ωρεούς. Είναι ο πρόεδρος του Α.Ο. Ωρεών Νίκος Θεοδώρου, ο έμπορος Γιώργος Καραγκούνης, η πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Τακίτσα Καραδημήτρη-Σάμιαλη, ο επαγγελματίας Δημήτρης Στεφανιδάκης, ο ηλεκτρολόγος Φανούρης Σουρής και η Ευαγγελία Μήτσου.

Μικρές λεπτομέρειες απομένουν για να στήσουν δικό τους ψηφοδέλτιο και οι ανεξάρτητοι στην Αιδηψό με πρωτεργάτες τον Κώστα Χρονόπουλο και τον Πάρη Διαμαντή. Ανεξάρτητοι συνδυασμοί αναμένεται να δημιουργηθούν και σε άλλες μεγάλες δημοτικές ενότητες, όπως αυτή της Ιστιαίας.

Τις κινήσεις των ανεξάρτητων παρακολουθούν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Λίνα Ευσταθίου και Γιάννης Κοντζιάς. Ετοιμάζουν δικούς τους συνδυασμούς, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις είναι πιθανό να στηρίξουν ανεξάρτητα ψηφοδέλτια για να μην τα βρουν απέναντί τους.

 

 

  

Στον ανεξάρτητο συνδυασμό της Λιχάδας συμμετέχει ο Γιάννης Αδαμάκης.

 

Ο Δημήτρης Στεφανιδάκης κατεβαίνει μαζί με άλλους στην Τοπική Κοινότητα Ωρεών.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ