Ο αρχιδιαιτητής Περέιρα και το ωραίο φύλο της διαιτησίας στη Χαλκίδα (pics)

Ο αρχιδιαιτητής Περέιρα και το ωραίο φύλο της διαιτησίας στη Χαλκίδα (pics)
17 Απριλίου 2019, 17:00
A+ A-
Παρών στο σεμινάριο και ο Ευβοιώτης Σταύρος Τριτσώνης.

 

Σεμινάριο διαιτησίας αποκλειστικά για γυναίκες-διαιτητές πραγματοποιείται από χθες 16 Απριλίου στη Χαλκίδα και θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 18 Απριλίου. 

Για την πρακτική εξάσκηση των κοριτσιών επιλέχθηκε το Ενωσιακό γήπεδο και επικεφαλής του σεμιναρίου, δεν είναι άλλος από τον αρχιδιαιτητή Βίτορ Περέιρα.

Μαζί με τον Πορτογάλο, στη Χαλκίδα βρίσκεται και σύσσωμο το επιτελείο του στην ΚΕΔ, μεταξύ των οποίων και ο Ευβοιώτης Σταύρος Τριτσώνης, ενώ ως μία από τις άμεσες συνεργάτιδες της Επιτροπής στο σεμινάριο που φιλοξενεί η πόλη της Χαλκίδας, είναι και το μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΕ και πρώην διαιτητής, η Ευβοιώτισσα Χρύσα Μαργαρίτη.

Περίπου 50 διαιτητίνες συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στο Ενωσιακό, με το κλίμα να είναι ευχάριστο και τα χαμόγελα πλατιά.

Εκεί ήταν και η Ευβοιώτισσα Δήμητρα Φραντζή, που πλέον ανήκει στον Σύνδεσμο της Φθιώτιδας, αλλά και η Ελένη Καράβα που ανήκει πλέον στο Σύνδεσμο της Εύβοιας.

Τα κορίτσια είχαν διάθεση για μάθηση και εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο με τις κλασικές μαύρες στολές, τις σφυρίχτρες τους, ενώ είναι σίγουρο ότι ...δεν ξέχασαν στα αποδυτήρια τις κίτρινες και τις κόκκινες κάρτες (σ.σ επειδή είναι γυναίκες δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι και αυστηρές όταν χρειαστεί, εν ώρα αγώνα). 

Το egnomi.gr βρέθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο και παρακάτω μπορείτε να δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την πρώτη μέρα του σεμιναρίου, με τον Βίτορ Περέιρα και τους συνεργάτες του να δίνουν τις απαραίτητες οδηγίες...  

 

 

Επιστροφή