ΑΡΤΑΚΗ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 5-0: Αγκαλιά με τον τίτλο - Είμαστε πια πρωταθλητές ...έπαιζαν τα μεγάφωνα

ΑΡΤΑΚΗ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 5-0: Αγκαλιά με τον τίτλο - Είμαστε πια πρωταθλητές ...έπαιζαν τα μεγάφωνα
20 Απριλίου 2019, 20:23
A+ A-
Πιο πολύ πανηγύρισαν την ισοπαλία του Ηρακλή στο Αλιβέρι.

Μια ανάσα -που μεταφράζεται σε δύο νίκες στα τρία τελευταία ματς- από τον τίτλο βρίσκεται η Αρτάκη, η οποία σήμερα πανηγύρισε την ευρεία νίκη με 5-0 επί του Ολυμπου, αλλά πιο πολύ πανηγύρισε την ισοπαλία (2-2) του Ηρακλή στο Αλιβέρι.

Η Αρτάκη αύξησε τη διαφορά από τους Ψαχνιώτες στους 4 βαθμούς και σε περίπτωση που πάρει διπλό τη Μεγ. Τετάρτη στους Ωρεούς, μετά, με νίκη κόντρα στην Αιδηψό (στο γήπεδο Αρτάκης) την προτελευταία αγωνιστική, θα κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα (σ.σ. την τελευταία αγωνιστική παίζει στη Δροσιά, αλλά ενδέχεται το ματς να μην έχει και βαθμολογικό ενδιαφέρον).

Το παιχνίδι της Αρτάκης με τον Ολυμπο σήμερα, έληξε μερικά λεπτά νωρίτερα απ' ότι το ματς στο Αλιβέρι. Αρκετοί παίκτες της Αρτάκης δεν έφυγαν από τον αγωνιστικό χώρο και περίμεναν το φινάλε του ματς Ταμυναϊκός-Ηρακλής.

Οταν τέλειωσε κι εκεί το ματς, οι παίκτες της Αρτάκης ξέσπασαν σε πανηγύρια, ενώ τα μεγάφωνα του γηπέδου έπαιζαν το τραγούδι "Είμαστε πια πρωταθλητές".

Κάτι βέβαια, που δεν βρήκε σύμφωνο τον προπονητή της ομάδας Μιχάλη Μαύρο ο οποίος είπε "να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και μαθηματικά και μετά να βάλουμε όσα τραγούδια θέλουμε".

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 11' ο Μπαλαμπάνης κέρδισε πέναλτι από τον Κηρύκο.

Το εκτέλεσε ο ίδιος ο Μπαλαμπάνης κι έκανε το 1-0.

Στο 30' από ασίστ του Λειβαδίτη, ο Καραντάκης με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 41' από εκπληκτική ενέργεια του Νικολάου και σουτ-βολίδα, ο Μωραϊτης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 62' ο Ζαχαρόπουλος ανατράπηκε από τον Νίκο Σακκή μέσα στην περιοχή και ο Καραντάκης με εύστοχο πέναλτι έκανε το 3-0.

Στο 69' μπήκε στο ματς ο νεαρός Λούρος και στο 72' με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στη γωνία για το 4-0.

Στο 80' από εκπληκτική μπαλιά 40αρα του Μπαλαμπάνη, ο Κούκα μόνος του με τον αντίπαλο γκολκίπερ σούταρε ψηλά άουτ.

Στο 81' ο Λούρος με νέο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 5-0 (είχε 2 στα 2).

Στο 89' ο Κούκα έχασε άλλο ένα άχαστο (είχε 0 στα 2).

Διαιτησία: Πόγκας Αργύρης - Ιωάννου.

ΑΡΤΑΚΗ (Μιχάλης Μαύρος): Αγριόδημος, Κολιόπουλος (75' Πουρνής), Μπαλαμπάνης, Γεωργίου, Θωμάς (75' Κούκα), Τσούτης, Λειβαδίτης, Ζαχαρόπουλος, Καραντάκης, Νικολάου (69' Λούρος), Τουρκοχωρίτης (69' Μπελίτσος).

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ (Παν. Κοντογιάννης): Μωραϊτης, Τσούμαρης, Ν. Σακκής, Κουτσαυλής, Μπισμπικόπουλος, Αργύρης, Ντούρμας, Κηρύκος (76' Μήτρου), Τρεγκάι (74' Μιχελής), Παριανός, Γ. Ρουμπής (61' Καρλατήρας).

Επιστροφή