Μαθητές του 2ου Λυκείου Χαλκίδας έκαναν ταξίδι στην Ισπανία

Μαθητές του 2ου Λυκείου Χαλκίδας έκαναν ταξίδι στην Ισπανία
23 Απριλίου 2019, 07:22
A+ A-
Στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος, με τίτλο «Drops of Life» και θέμα το νερό.

Το 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας συνεχίζοντας το ταξίδι του στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ με τίτλο «Drops of Life» και θέμα το νερό, πραγματοποίησε την 3η εκπαιδευτική επίσκεψη στην Ισπανία, στην πόλη της Malaga από 8 μέχρι 13 Απριλίου.

Στην συγκεκριμένη δραστηριότητα συμμετείχαν οι Καθηγήτριες του Λυκείου Χρυσούλα Ζαλακώστα (συντονίστρια του Προγράμματος) και Παρασκευή Καραπανάγου, μαζί με τους μαθητές Κουταλιανό Αθανάσιο, Μακρυγιάννη Ελένη-Ιοκάστη, Μάλλιαρη Γεώργιο, Πανουργιά Αλεξάνδρα και  Πιτσιλιώνη Λαμπρινή.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος οι μαθητές  και οι καθηγητές παρουσίασαν το σχολείο τους με ένα μουσικό video το οποίο είχαν δημιουργήσει με την βοήθεια του συμμαθητή τους Γεωργίου Σταγάκη και συμμετείχαν σε διάφορες εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Επίσης οι μαθητές επισκέφθηκαν το Ιστορικό Κέντρο και το Μουσείο Πικάσο στην Malaga, την πόλη Cordoba, το γνωστό μνημείο της UNESCO Alkazar de los Reyes Cristianos στην Cordova και το σπήλαιο Nerja.

Τέλος οι μαθητές συμμετείχαν σε διαγωνισμούς και κουίζ σχετικά με το νερό και τα μνημεία με την χρήση σύγχρονων τεχνολογιών (Kahoot - Smartphones), όπου ο μαθητής Γεώργιος Μάλλιαρης πρώτευσε σε κουίζ για το μνημείο της ALHAMBRA.

Κλείνοντας την επίσκεψη οι μαθητές όλων των χωρών ανανέωσαν το ραντεβού τους  για τον Οκτώβριο στην Βουδαπέστη

Επιστροφή