ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 1-0: Αλλο ένα φιλί της ζωής από τον Γκρινιάρη

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 1-0: Αλλο ένα φιλί της ζωής από τον Γκρινιάρη
24 Απριλίου 2019, 20:34
A+ A-
Ελπίζει βάσιμα πλέον, σε παραμονή.

Μόνο ως νίκη παραμονής θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το σημερινό τρίποντο του Παντριαδικού επί του ισχυρού Ταμυναϊκού, ο οποίος ερχόταν από τις δύο σερί ισοπαλίες με τον πρώτο ΑΟΝΑ (1-1) και τον δεύτερο Ηρακλή Ψαχνών (2-2).

Σήμερα, όμως, οι Αλιβεριώτες τα βρήκαν σκούρα απέναντι στον ψυχωμένο Παντριαδικό, που ήθελε τη νίκη για να ελπίζει σε παραμονή και μπήκε στο γήπεδο με το μαχαίρι στα δόντια.

Στο α' ημίχρονο ο Παντριαδικός δεν κατάφερε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία, αλλά στο β' ημίχρονο ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, ήταν πολύ καλός και πήρε τη σπουδαία νίκη.

Στο 52' ο Τσούτσης σημάδεψε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας και έτσι χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να πάρουν κεφάλι στο σκορ.

Ο,τι δεν κατάφερε ο Τσούτσης το έκανε πράξη ένας αμυντικός, ο Παναγιώτης Γκρινιάρης, που εξελίσσεται σε πρόσωπο κλειδί των τελευταίων αγωνιστικών.

Ο Γκρινιάρης (φωτό) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0, ενώ ο ίδιος είχε βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και στις δύο πρόσφατες επιτυχίες της ομάδας του, με 2-0 επί του Βατώντα στις 6/4 και με 3-2 επί της Σκεπαστής στις 20/4.

Ο Ταμυναϊκός, λόγω εργασιών και τραυματισμών παικτών του, πήγε στην Τριάδα με 13 παίκτες (οι 12 που έπαιξαν και ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Γούναρης).

Διαιτησία: Καλαμάτας, Κωνστάντιος-Πριόνας.

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Βασίλης Τσιμιχόδημος): Οικονομίδης, Τζάβρας, Καραμπέτσος, Ταψής, Γκρινιάρης, Πασάι, Γ. Χασάνδρας, Νόνας (64' Τσιμιχόδημος), Μπαϊμπάκης (93' Παπακωνσταντίνου), Μουτουσίδης, Τσούτσης (72' Πατερίτσας).

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Καρβέλης): Μητακίδης, Κοκκάλας, Δήμου, Κουτσαυλής, Φωτόπουλος, Ιδομ. Αναστασίου (83' Hoxholli), Ποδαράς, Πομαρές, Λάμπρου, Κροκόδειλος, Βρέττος.

Επιστροφή