ΧΑΛΚΙΔΑ: Τραυματίστηκε 19χρονος με μοτοσικλέτα στην οδό Αναπαύσεως

ΧΑΛΚΙΔΑ: Τραυματίστηκε 19χρονος με μοτοσικλέτα στην οδό Αναπαύσεως
27 Απριλίου 2019, 15:08
A+ A-
Τροχαίο ατύχημα το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.

Άγιο είχε 19χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, ο οποίος έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου 27 Απριλίου, στη Χαλκίδα και γλίτωσε τα χειρότερα, αφού αποκόμισε μόνο τραυματισμό.

Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 19χρονος εκινείτο στην οδό Αναπαύσεως με κατεύθυνση προς την περιοχή του Νοσοκομείου Χαλκίδας. Στο αντίθετο ρεύμα εκινείτο ΙΧ αυτοκίνητο, με κατεύθυνση προς το Κοιμητήριο του Αγίου Ιωάννη.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε να στρίψει αριστερά για να μπει στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου και εισήλθε στο ρεύμα που εκινείτο η μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα να επέλθει η σύγκρουση των δύο οχημάτων. 

Ο άτυχος νεαρός, ο οποίος είναι κάτοικος Κανήθου Χαλκίδας, βρέθηκε στο έδαφος και στην αρχή δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι είχε υποστεί πολύ βαρύ τραυματισμό. Το ευτύχημα ήταν ότι φορούσε κράνος και γλίτωσε κάποιο σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε -ευτυχώς- ότι δεν διέτρεχε κανένα κίνδυνο η ζωή του και αντιμετωπίστηκαν τα τραύματά του.

Στον τόπο του ατυχήματος κατέφθασε περιπολικό της Τροχαίας Χαλκίδας, το πλήρωμα του οποίου επιλήφθηκε του συμβάντος. Μάλιστα έγινε αλκοτέστ, με αρνητικά αποτελέσματα και στους δύο οδηγούς.  

Επιστροφή