ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ-ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 0-0: Στην πρίζα μέχρι το ...τελευταίο λεπτό της σεζόν

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ-ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 0-0: Στην πρίζα μέχρι το ...τελευταίο λεπτό της σεζόν
4 Μαΐου 2019, 21:50
A+ A-
Το άγχος δεν έφερε γκολ και μαθηματική σωτηρία για κανέναν από τους δύο.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση "σωτηρία" για Ολυμπο και Τριάδα, καθώς μετά το σημερινό μεταξύ τους "Χ", δεν έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή τους και ήδη βρίσκονται στην πρίζα, αλλά ...και με τα κομπιουτεράκια στα χέρια για να κάνουν υπολογισμούς ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής.

Ο Ολυμπος και η Τριάδα βρίσκονται στο γκρουπ των ομάδων που θα περιμένουν μέχρι το τελευταίο λεπτό (μπορεί και κυριολεκτικά) του πρωταθλήματος για να μάθουν αν θα έχουν σώσει την παρτίδα. 

Στο σημερινό ματς εύλογο ήταν το άγχος που είχαν και οι δύο αντίπαλοι και εκ των πραγμάτων το θέαμα και η ποιότητα πέρασαν σε δεύτερη μοίρα.

Άλλωστε, ήταν ένα απ' αυτά τα ματς που περισσότερο προσπαθείς να τα κερδίσεις παρά να τα παίξεις. Τελικά, η μπίλια κάθισε στην ισοπαλία, με την Τριάδα πάντως, να είναι λίγο πιο καλή στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά άστοχη και επιπόλαιη στην τελική προσπάθεια.

Ο Ολυμπος προσπάθησε κι αυτός για το καλύτερο δυνατό, αλλά δεν βρήκε τους χώρους που θα ήθελε για να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Οικονομίδη.

Το τελικό 0-0 μάλλον κρίνεται δίκαιο, ενώ να σημειώσουμε ότι στο 92' οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για μία περίπτωση πέναλτι, σε μία δύσκολη φάση, με τον διαιτητή Κασομούλη να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Να σημειώσουμε ακόμη ότι ήταν η πρώτη ισοπαλία ανάμεσα στις δυο ομάδες στην πρόσφατη ιστορία των αναμετρήσεων τους με γηπεδούχο τον Ολυμπο, ο οποίος είχε νικήσει μόνο μια φορά σε τέσσερις αγώνες (2-0 πέρυσι). Το 2013, το 2014 και το 2017 ο Παντριαδικός είχε νικήσει και στα τρία ματς.

Διαιτησία: Κασομούλης, Δάλλας-Παππάς.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ (Παναγιώτης Κοντογιάννης): Μωραΐτης, Τσούμαρης, Σακκής, Κουτσαυλής, Μπισμπικόπουλος, Ηλ. Αργύρης, Ντούρμας, Κηρύκος, Τρεγκάι, Παριανός, Σπ. Αργύρης.

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Βασίλης Τσιμιχόδημος): Οικονομίδης, Τζάβρας, Καραμπέτσος, Ταψής, Γκρινιάρης, Πασάι, Γ. Χασάνδρας, Νόνας, Μπαϊμπάκης, Μουτουσίδης (84′ Πατερίτσας), Τσούτσης (79′ Τσιμιχόδημος).

Επιστροφή