Δείτε πως είναι σήμερα τα κοριτσάκια από το ΝΗΣΙ (VIDEO)

Δείτε πως είναι σήμερα τα κοριτσάκια από το ΝΗΣΙ (VIDEO)
10 Μαΐου 2019, 12:13
A+ A-
Εχουν μεγαλώσει και έχουν γίνει κουκλάρες και οι δυο.

Την Αναστασία Τσιλιμπιού και την Ιφιγένεια Τζόλα τις είδαμε να πρωταγωνιστούν μαζί στο Νησί, τη διάσημη τηλεοπτική σειρά του Mega, πριν από αρκετά χρόνια, όταν ήταν και οι δυο μικρά κορίτσια. Τα χρόνια, όμως, πέρασαν και τα κορίτσια μεγάλωσαν και έγιναν δυο πολύ όμορφες γυναίκες.

Πρόσφατα μάλιστα, έδωσαν μαζί μια τηλεοπτική συνέντευξη και μεταξύ άλλων αποκάλυψαν ...και τι κάνουν σήμερα στη ζωή τους.

Η Ιφιγένεια ανάφερε ότι σπουδάζει πολιτικές επιστήμες και διεθνείς σχέσεις και φέτος έδωσε εξετάσεις στο υπουργείο πολιτισμού και πέρασε σε δραματική σχολή, ενώ η Αναστασία αποκάλυψε ότι μετά τις Πανελλήνιες ασχολήθηκε αμέσως με την υποκριτική φεύγοντας για την Τουρκία, όπου πρωταγωνίστησε σε τηλεοπτική σειρά και στα πλάνα της πλέον είναι το να συνεχίσει να διεκδικεί μια καριέρα στο εξωτερικό.

Τα κορίτσια εξήγησαν ότι ήταν πάρα πολύ καλές φίλες όταν συμπρωταγωνιστούσαν στο Νησί, ωστόσο στη συνέχεια χάθηκαν.

«Ήρθαμε πάρα πολύ κοντά με την Αναστασία, ήμασταν καλές φίλες, ήμασταν όλη την ώρα μαζί, παίζαμε, αλλά μετά λόγω προγραμμάτων, υποχρεώσεων και απόστασης χαθήκαμε...», είπε η Ιφιγένεια.

Τέλος, δήλωσαν ότι δεν είχαν ανταγωνισμό μεταξύ τους στα γυρίσματα και το μόνο που σκεφτόντουσαν ήταν να πουν καλά τα λόγια τους και μετά να πάνε να παίξουν...

Δείτε το βίντεο...

Επιστροφή