Ο Φώτης Κουβέλης εγκαινίασε τον Λιμενικό Σταθμό Λίμνης

Ο Φώτης Κουβέλης εγκαινίασε τον Λιμενικό Σταθμό Λίμνης
13 Μαΐου 2019, 09:49
A+ A-
Δείτε τι είπε για το Λιμάνι του Μαντουδίου, το οποίο επισκέφτηκε πρι τα εγκαίνια. 

Τον Λιμενικό Σταθμό Λίμνης εγκαινίασε το πρωί της Πέμπτης 9 Μαΐου ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης, ο οποίος νωρίτερα επισκέφθηκε τον Λιμενικό Σταθμό και το λιμάνι του Μαντουδίου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο λιμάνι του Μαντουδίου και μετά από συνάντηση που είχε με τους φορείς της πόλης, ο Φώτης Κουβέλης δεσμεύθηκε για την άμεση θωράκιση του λιμανιού και την ταχεία αντιμετώπιση των ζημιών που προκάλεσε πρόσφατη κακοκαιρία.

Μετά την επίσκεψή του στο Λιμενικό Σταθμό της Λίμνης, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο της Αιδηψού.

Τον Φώτη Κουβέλη συνόδευαν ο Γ.Γ του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Διονύσης Τεμπονέρας, o βουλευτής Εβύοιας του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Σταμάτης Ράπτης, ο Α’ Υπαρχηγός Θεόδωρος Κλιάρης,  ο Διοικητής της 4ης ΠΕΔΥΛ Εμμανουήλ Κανάλης και ο κεντρικός Λιμενάρχης Χαλκίδας Χρήστος Φραγκέας.

Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν επίσης ο Λιμενάρχης Αιδηψού Σωτήρης Δανίκας, ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένων Ευβοίας Ανδρέας Παπανδρέου, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας Χρήστος Καλυβιώτης.

Επιστροφή