Δέκα συλλήψεις για ναρκωτικά σε μία ημέρα σε Εύβοια και Στερεά Ελλάδα

Δέκα συλλήψεις για ναρκωτικά σε μία ημέρα σε Εύβοια και Στερεά Ελλάδα
13 Μαΐου 2019, 14:45
A+ A-
Συνολικά 36 άτομα συνελήφθησαν την Παρασκευή σε εξόρμηση της Αστυνομίας.

Αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν, την Παρασκευή 10 Μαΐου, σε περιοχές των Νομών Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής εξόρμησης συνελήφθησαν 36 άτομα, εκ των οποίων 22 Έλληνες  και 14 αλλοδαποί. Οι δέκα συλληφθέντες (8 Έλληνες και 2 αλλοδαποί κατηγορούνται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Επτά Έλληνες και δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Εννιά αλλοδαποί συνελήφθησαν για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Οι υπόλοιπες συλλήψεις έγινα για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων(2), για εκκρεμή καταδιωκτικά έγγραφα (3), για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα (1) και για παραβάσεις του υγειονομικού κανονισμού (2).

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν 115,15 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 31,4 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, 9,4 γραμμάρια ηρωίνης, εντός 29 νάιλον συσκευασιών και 10 ναρκωτικά δισκία.

Επίσης, κατασχέθηκαν μαχαίρι και λάμα μαχαιριού, ζυγαριά ακριβείας και κινητό τηλέφωνο, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, καθώς και ποσότητα αδασμολόγητου καπνού.

Επιστροφή