ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 3-5: Εμεινε στα ψηλά από το πρώτο ημίχρονο

ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 3-5: Εμεινε στα ψηλά από το πρώτο ημίχρονο
12 Μαΐου 2019, 20:50
A+ A-
Από δυο γκολ πέτυχαν Ντούρμας και Τρεγκάι. Χατ-τρικ ο Πέτρος Στρατής

Στο γήπεδο Καλοχωρίου/Παντειχίου, ο Ολυμπος ήθελε ένα πόντο για να παραμείνει στα ...ψηλά της ποδοσφαιρικής πολυκατοικίας της Εύβοιας και πετυχαίνοντας δυο γκολ από το πρώτο ημίχρονο, σιγούρεψε την παραμονή του.

Βέβαια, με τα αποτελέσματα που δημιουργούνταν στη συνέχεια, τόσο στο Αυλωνάρι όσο και στο Βατώντα, ούτε καν είχε πρόβλημα. Γι' αυτό, παίζοντας πιο ελεύθερα και η ομάδα του Γυμνού και το Καλοχώρι/Παντείχι, πρόσφεραν πολλά γκολ σε ένα ματς που το κέρδισε τελικά ο Ολυμπος με 5-3.

Στο 21' σημειώθηκε το 0-1, όταν από μπαλιά ...απόκρουση του Δαμπάνη των γηπεδούχων, η μπάλα έφθασε στο αρχηγό του Ολυμπου, Ντούρμα (φωτό) κι αυτός αμέσως σούταρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Δρεναφτσή.

Στο 37' ο σκόρερ έκανε μια ωραία προσπάθεια, έδωσε την μπάλα στον Σπύρο Αργύρη κι αυτός με προσωπική ενέργεια διπλασίασε τα γκολ του Ολυμπου.

Στο β' ημίχρονο σημειώθηκαν 6 γκολ, τρία από κάθε ομάδα.

Στο 47' ο Πέτρος Στρατής μείωσε σε 1-2 για τους γηπεδούχους. Ο ίδιος, που δεν είχε σκοράρει στο Β' γύρο του πρωταθλήματος για τον ΑΟΚΠ, έκανε χατ-τρικ πετυχαίνοντας και τα άλλα δυο γκολ της ομάδας του στο 84' (2-4) και στο 90' (3-4).

Για τον Ολυμπο σκόραρε για δεύτερη φορά ο κάπτεν-Ντούρμας στο 75' (1-3) και δυο γκολ σημείωσε ακόμη ο Τρεγκάι που μπήκε αλλαγή στο ματς και σκόραρε στο 78' (1-4) και στο 92' (3-5).

Διαιτησία: Λάμπρου, Ιωάννου-Κούκουρα.

ΑΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ/ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥ (Γιάννης Φούρλης): Δρεναφτσής, Βλάχος, Καραλής (36' Χ.-Κ. Ζαχαριάδης), Ισσαρης, Δαμπάνης, Π. Ζουρμπουλής, Στρατής, Πάλλης, Χρ. Ζουρμπουλής, Καραμπάς, Σαμπάνης.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ (Παναγιώτης Κοντογιάννης): Μωραΐτης, Κιούσης (61' Τρεγκάι), Σακκής, Κουτσαυλής, Μπισμπικόπουλος, Ηλ. Αργύρης, Ντούρμας, Κηρύκος (83' Καρλατήρας), Τσούμαρης, Παριανός (79' Μήτρου), Σπ. Αργύρης (84' Γ. Ρουμπής).

Επιστροφή