ΚΑΣΤΕΛΛΑ-ΣΚΕΠΑΣΤΗ 0-4: Διπλό χωρίς άγχος και ...καλό καλοκαίρι

ΚΑΣΤΕΛΛΑ-ΣΚΕΠΑΣΤΗ 0-4: Διπλό χωρίς άγχος και ...καλό καλοκαίρι
12 Μαΐου 2019, 22:25
A+ A-
Τα 14 γκολ έφτασε ο δεινός σκόρερ Δημήτρης Ζουζουλής.

Μπορεί την περ. αγωνιστική η Σκεπαστή να έβλεπε εφιάλτες (σ.σ. ήταν κάτω από τη ζώνη), αλλά με τη νίκη-ανατροπή επί του Βατώντα, εξασφάλισε την παραμονή και σήμερα πήγε χωρίς άγχος στην  Καστέλλα, όπου πέτυχε εύκολο διπλό με 4-0 κι ευχήθηκε ...καλό καλοκαίρι.

Στο 11' ο Γεωργίου πέτυχε το πρώτο του γκολ στη σεζόν και έκανε το 0-1.

Στο 22' ήταν η σειρά του Δημήτρη Ζουζουλή να κάνει το 0-2 και να υπογράψει ...νωρίς στο ματς την τελευταία νίκη της ομάδας του.

Ο νεαρός στράικερ στο 60' με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 0-3 και ο ίδιος έφτασε συνολικά τα 14(!), παίζοντας στο ...μισό πρωτάθλημα (σ.σ. από τον Γενάρη και μετά όταν κι επέστρεψε στην ομάδα).

Το τελικό 0-4 έγραψε ο Δημήτρης Γερογιάννης στο 75'.

Κάτω από τα δοκάρια της Καστέλλας κάθισε ο Θεόφιλος Γραμματικόγιαννης, ο οποίος, όμως, δεν είναι τερματοφύλακας, αλλά σήμερα υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας του. 

Διαιτησία: Σοφίου, Πασχαλίδης-Χαρ. Αντωνίου.

ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ (Τάκης Ακριτίδης): Θεοφ. Γραμματικόγιαννης, Γούσιας, Δεδεμπίλης (70′ Λεοντής), Λαμάι, Κουβούσης, Εμμανουέλ (56′ Βλάχος), Χρυσικός, Δημόπουλος, Βάσσος, Ανα. Γραμματικόγιαννης, Οσμάνι.

ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Γιωργος Τσαραμίρσης): Σωτηρόπουλος, Ιω. Αθ. Θαλασσινός, Αγιασοφίτης (56′ Π. Θαλασσινός), Καρατζούδης, Ξιφαράς (60′ Σωτ. Ανδρέου), Καψάλας, Γεωργίου, Ιω. Βασ. Θαλασσινός, Ανέ. Ανδρέου (70′ Π. Γερογιάννης), Ζουζουλής, Δ. Γερογιάννης.

Επιστροφή