ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ EGNOMI: Κερδίστε ένα τριήμερο στο όμορφο κάστρο της Μονεμβασιάς

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ EGNOMI: Κερδίστε ένα τριήμερο στο όμορφο κάστρο της Μονεμβασιάς
13 Μαΐου 2019, 11:33
A+ A-
Είμαστε εδώ για τις δικές σας επιθυμίες!

Μπορούμε να σάς χαλάσουμε χατήρι; Πέρυσι, έγινε χαμός με το διαγωνισμό που δίναμε δώρο ένα τριημεράκι στη Μονεμβασιά. Μάς το ζητήσατε και φέτος και φυσικά το egnomi.gr είναι εδώ για τις δικές σας επιθυμίες! 

Το EGNOMI.GR σε συνεργασία με το ξενοδοχείο BYZANTINO BOUTIQUE HOTEL σάς κάνουν δώρο ένα τριήμερο, την καλύτερη εποχή για διακοπές! 

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και ένας τυχερός, μετά από κλήρωση, θα κερδίσει μια δωρεάν διαμονή με πλούσιο πρωινό, για δύο άτομα σε παραδοσιακό, δίκλινο δωμάτιο του ξενοδοχείου από την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου (τρεις μέρες- δύο διανυκτερεύσεις), συνολικής αξίας 130 ευρώ.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να μεταβείτε στο group της Ευβοϊκής Γνώμης στο facebook (πατήστε εδώ). Στη συνέχεια κάνετε like στη σελίδα μας ΚΑΙ share στο παρόν άρθρο και η συμμετοχή σας έχει κατοχυρωθεί.

Το BYZANTINO βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο του κάστρου της Μονεμβασιάς. Αποτελείται από μικρότερα ανεξάρτητα κτήρια-ξενώνες που διατηρούν την αρχιτεκτονική τους ταυτότητα (Μάθετε περισσότερα στο http://www.hotelbyzantino.com/gr). 

Ο μεγάλος νικητής θα πάρει ένα πρόσωπο της αρεσκείας του και θα περάσουν μαζί ένα ρομαντικό τριήμερο στην όμορφη Μονεμβασιά με τα έξοδα διαμονής πληρωμένα.

Ο  διαγωνισμός λήγει στις 12 τα μεσάνυχτα στις 10 Ιουνίου και το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί την Τρίτη 11/6 από το egnomi.gr και στη σελίδα μας στο facebook.

Καλή σας επιτυχία!

Επιστροφή