ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Τι απαντά ο Γιώργος Ψαθάς στη στήριξη που του δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Τι απαντά ο Γιώργος Ψαθάς στη στήριξη που του δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ
14 Μαΐου 2019, 11:52
Δεύτερο άδειασμα στο ΣΥΡΙΖΑ

Την αντίδραση και του δημάρχου Διρφύων - Μεσσαπίων Γιώργου Ψαθά προκάλεσε η δήλωση στήριξης από το ΣΥΡΙΖΑ. Με δική του ανακοίνωση (δείτε πιο κάτω) ξεκαθάρισε ότι δεν του χρειάζεται η κομματική στήριξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ – ΟΡΑΜΑ –ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ (ΔΗΜ.Ο.Σ)» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Διρφύων –Μεσσαπίων, κος Ψαθάς Γεώργιος είναι χρωματισμένος και ταυτισμένος με τις αξίες, την καρδιά, την ψυχή και τις ανάγκες των πολιτών του Δήμου, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και κομματικές δεσμεύσεις.

Η τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχει ανάγκη από την στήριξη των κομμάτων. Υποχρέωση της είναι η συνεργασία και η διεκδίκηση πόρων και προγραμμάτων από την κεντρική διοίκηση. Πρέπει να είναι παντού και πάντα . Να παρεμβαίνει καθημερινά και να διεκδικεί λύσεις στα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας είναι υπερκομματικό, αυτοδιοικητικό, αγωνιστικό , συλλεκτικό και διεκδικητικό.

Αγωνιζόμαστε καθημερινά για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής και των δημοτών μας, την βελτίωση των υποδομών και την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Με ΟΡΑΜΑ, ΓΝΩΣΗ, ΑΓΑΠΗ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ, θα συνεχίσουμε να είμαστε καθημερινά δίπλα στους συνανθρώπους μας, διεκδικώντας πόρους για την ανάπτυξη της περιοχής μας, την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την αξιοποίηση όλων των προγραμμάτων για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας».