Κοινωνία

Ανοιξε το κεφάλι του άντρα της με μπαλτά μετά από καβγά

Ανοιξε το κεφάλι του άντρα της με μπαλτά μετά από καβγά
14 Μαΐου 2019, 17:22
Ο 46χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Μια 39χρονη τραυμάτισε με μπαλτά στο κεφάλι τον 46χρονο σύζυγό της. Το θλιβερό περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα 13/5 στην πόλη της Καλαμάτας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το ζευγάρι είχε έντονο οικογενειακό επεισόδιο, χωρίς, όμως, να έχει γίνει γνωστό αν μπροστά στο περιστατικό βρισκόταν και η κόρη τους.

Ο 46χρονος περιέγραψε ότι βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού τους, όταν δέχτηκε το πρώτο χτύπημα από την 39χρονη αλλοδαπή σύζυγό του στο πίσω μέρος του κεφαλιού με μπαλτά..!

Γυρνώντας όπως είπε και πριν προλάβει να αντισταθεί, δέχτηκε το δεύτερο χτύπημα στο μέτωπο, ενώ τραυματίσθηκε και στο μικρό δάχτυλό του δεξιού χεριού του, στην προσπάθειά του να προστατευθεί.

Παρά τα σοβαρά χτυπήματα ο 46χρονος μόνος του κατάφερε να πάει στο νοσοκομείο, όπου δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες. Οι γιατροί του Νοσοκομείου Καλαμάτας προχώρησαν σε συρραφή δύο θλαστικών τραυμάτων στην κρανιακή χώρα, με 16 και 15 ράμματα αντίστοιχα και συρραφή τένοντα στο μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού.

Επειδή τα χτυπήματα ήταν στο κεφάλι αποφασίσθηκε η διακομιδή του στην Τρίπολη, προκειμένου να γίνει νευροχειρουργική εκτίμηση. Όταν αυτή ολοκληρώθηκε, επέστρεψε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΧΑΛΚΙΔΑ: Διακοπή ρεύματος επί της Ελ. Βενιζέλου

ΧΑΛΚΙΔΑ: Διακοπή ρεύματος επί της Ελ. Βενιζέλου
Κοινωνία
[19/05/2019 - 08:46]

Δείτε πότε θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση ...περισσότερα

Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 19χρονη στην άσφαλτο

Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 19χρονη στην άσφαλτο
Κοινωνία
[19/05/2019 - 07:21]

Έκκληση από την οικογένεια της κοπέλας να καταθέσουν όσοι τυχόν είδαν το ατύχημα. ...περισσότερα