Κοινωνία

ΣΟΚ: Κρεμάστηκε 15χρονη μαθήτρια του Μουσικού Γυμνασίου

ΣΟΚ: Κρεμάστηκε 15χρονη μαθήτρια του Μουσικού Γυμνασίου
15 Μαΐου 2019, 10:52
Απαγχονίστηκε με την ζώνη της, την οποία είχε δέσει σε εξωτερική μονάδα κλιματιστικού.

Σοκαρισμένη έχει μείνει η τοπική κοινωνία στην Κέρκυρα από την αυτοκτονία μίας 15χρονης μαθήτριας Μουσικού Γυμνασίου, στην περιοχή του Αγίου Ματθαίου.

Το κορίτσι δεν πήγε στο σχολείο του την Τρίτη 14 Μαΐου και εντελώς τυχαία την ανακάλυψε ένας περαστικός σε παραλιακή περιοχή κοντά στο σχολείο, όπου υπήρχαν κάποια εγκαταλελειμμένα οικήματα.

Το κορίτσι φαίνεται πως είχε περάσει την ζώνη του από μία εξωτερική μονάδα κλιματισμού και είχε κρεμαστεί με αυτή. Σε κατάσταση σοκ ο περαστικός κάλεσε την Αστυνομία και ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε αμέσως.

Αρχικά είχε κάπως τις αισθήσεις της και έστω αδύναμο σφυγμό και οι διασώστες του ΕΚΑΒ με το ασθενοφόρο την μετέφεραν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Δυστυχώς, οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή και τελικά άφησε στο νοσοκομείο την τελευταία της πνοή.

Σε ένα τετράδιό της, που ανακάλυψαν οι αστυνομικοί στο σημείο, εντόπισαν κάποιες ιδιόχειρες σημειώσεις της, στις οποίες αναφερόταν στον χωρισμό των γονέων της και στην δύσκολη οικογενειακή κατάσταση που βίωνε αλλά και στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν ως οικογένεια.

Αν και η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαπιστωθούν οι λόγοι που οδήγησαν το άτυχο κορίτσι σε αυτή την πράξη, οι σημειώσεις της λαμβάνονται σοβαρά υπόψη από τις Αρχές.

Βεβαίως θα εξεταστούν άτομα του περιβάλλοντός της και θα γίνει έρευνα και στο σχολείο για να διαπιστωθεί η καθημερινότητά της και αν τυχόν είχε δείξει κάτι που να εξηγεί αυτή την τραγωδία.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν σε 14χρονο που έκανε ποδήλατο

Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν σε 14χρονο που έκανε ποδήλατο
Κοινωνία
[01/06/2020 - 17:37]

Το παιδί έπεσε από το ποδήλατο και έσπασε το χέρι του. ...περισσότερα

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ: Τσιγγάνοι κατέλαβαν πάλι το πάρκο του Βούρκου

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ: Τσιγγάνοι κατέλαβαν πάλι το πάρκο του Βούρκου
Κοινωνία
[01/06/2020 - 15:36]

Δήμος και Αστυνομία οφείλουν να βρουν άμεσα λύση στο πρόβλημα. Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής. ...περισσότερα