Εκπτώσεις έως και 50%

Εκπτώσεις έως και 50%
21 Ιανουαρίου 2011, 18:04
A+ A-
H ...χαρά του gadgetάκια
Eποχικά είδη αφορούν κανονικά οι εκπτώσεις και για αυτό λέγονται χειμερινές ή θερινές. Tην περίοδο που διανύουμε, όμως, παλεύουν να σωθούν και τα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών. Mπαίνουν στον ...τρελό χορό των εκπτώσεων έως και 50% και δίνουν χαρά στον κάθε πορωμένο gadgetάκια!

Μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τηλεοράσεις, ηλεκτρικές συσκευές, ηχητικά συστήματα και πολλά άλλα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, γίνονται πιο προσιτά για το πορτοφόλι του καταναλωτή. H κινητικότητα στην αγορά έχει ήδη αυξηθεί, με την έναρξη της εκπτωτικής περιόδου, ενώ οι καλές τιμές και οι προσφορές στα προϊόντα θα ισχύσουν καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Στην εταιρία Ηλεκτρονική, οι εκπτώσεις αγγίζουν το 50%, ενώ μειωμένες τιμές σε πάνω από 3.000 προϊόντα πληροφορικής, ψηφιακής τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιών και ειδών γραφείου, προσφέρει και η εταιρία Πλαίσιο.

Στα καταστήματα Multirama οι εκπτώσεις κυμαίνονται περίπου στο 40%, ενώ με υψηλά ποσοστά εκπτώσεων, που αγγίζουν μέχρι και το 50%, οι αλυσίδες Media Markt και Saturn υποδέχθηκαν τις φετινές χειμερινές εκπτώσεις.

Σημαντικές εκπτώσεις γίνονται και στα καταστήματα της Κωτσόβολος, ενώ εκπτώσεις έως και 40% προσφέρει και το e-shop.gr και οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν από τις προνομιακές τιμές, που ισχύουν για πολλές κατηγορίες προϊόντων, όπως laptops και επιτραπέζιους υπολογιστές, hardware, περιφερειακά, αναλώσιμα, προϊόντα ήχου εικόνας, gadgets, παιχνίδια, αλλά και είδη κινητής τηλεφωνίας.

Με τα υψηλά ποσοστά εκπτώσεων, αλλά και με τις διευκολύνσεις στον τρόπο πληρωμής, οι επιχειρηματίες του κλάδου αναφέρουν ότι η κίνηση στην αγορά έχει τονωθεί, σε μια περίοδο όπου οι καταναλωτές είναι συγκρατημένοι στα έξοδά τους και αναζητούν τις χαμηλότερες τιμές.

Επιστροφή