ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΓΑΣ: Δυνατό τριήμερο για το κολυμβητικό τμήμα

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΓΑΣ: Δυνατό τριήμερο για το κολυμβητικό τμήμα
28 Μαΐου 2019, 07:59
A+ A-
Ξεχώρισαν με την παρουσία τους αγωνιστική, προαγωνιστική και Ακαδημίες-Αρεσαν Χαμαλίδη και Κυράνας.

Δυνατή αγωνιστική δραστηριότητα είχε το κολυμβητικό τμήμα του Ευβοϊκού ΓΑΣ το τριήμερο 17, 18 & 19 Μαΐου σε Αθήνα και Χαλκίδα.

Την αρχή έκαναν η Αναστασία Χαμαλίδη με τον Νίκο Κυράνα που κολύμπησαν με επιτυχία στο ΟΑΚΑ στο διεθνές Grand Prix «Akropolis» που διοργάνωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος με την συμμετοχή 300 κολυμβητών-τριων, αλλά και με τη συμμετοχή ξένων κολυμβητών από τις γειτονικές χώρες.

Η 14χρονή κολυμβήτρια του Ευβοϊκού, Χαμαλίδη κολύμπησε τα 1500 μέτρα ελεύθερο γυναικών κατακτώντας την 11η θέση και τα 800 μέτρα ελεύθερο κατακτώντας την 16η θέση, με καλούς χρόνους για την εποχή, δίνοντας ελπίδες για κάτι καλό το καλοκαίρι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ο Κυράνας Νίκος (κολυμπάει με το σκουφάκι του Ωκεανού) έκανε μεγάλο ατομικό ρεκόρ στα 100 μέτρα ελεύθερο και δυνατή επίδοση στα 50 μέτρα ελεύθερο.

Στη συνέχεια το Σάββατο 18 Μαΐου η προαγωνιστική και αγωνιστική ομάδα συμμετείχε στην 1η Θερινή ημερίδα ορίων και ημερίδα 9-10-11-12 ετών στη Χαλκίδα με τη συμμετοχή των ομάδων της περιφέρειας Αν. Στερεάς και Εύβοιας.

Ο Ευβοϊκός ΓΑΣ συμμετείχε με 45 αθλητές-τριες (μια από τις μεγαλύτερες ομάδες τις περιφέρειας) οι οποίοι κολύμπησαν εξαιρετικά με καλούς χρόνους και θέσεις στις τριάδες και οκτάδες των αγωνισμάτων τους.

Επίσης, την Κυριακή 19 Μαΐου οι ακαδημίες του Ευβοϊκού ΓΑΣ συμμετείχαν στην ημερίδα που συνδιοργάνωσαν τα τρία σωματεία της Χαλκίδας στο Δημοτικό κολυμβητήριο.

Τα μικρά «δελφινάκια» του Ευβοϊκού έδειξαν το μέλλον του συλλόγου κολυμπώντας όμορφα και με διάθεση.

 

Επιστροφή