TAMΥΝΑΪΚΟΣ: Ο Γιάννης Καρβέλης συνεχίζει στο τιμόνι και την επόμενη σεζόν

TAMΥΝΑΪΚΟΣ: Ο Γιάννης Καρβέλης συνεχίζει στο τιμόνι και την επόμενη σεζόν
30 Μαΐου 2019, 11:24
A+ A-
Παραμένει στο πόστο του και ο Θοδωρής Σαλεμής.

Η πετυχημένη πορεία του Ταμυναϊκού στο απερχόμενο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΕ έφερε και την άμεση ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας του Αλιβερίου με τον προπονητή Γιάννη Καρβέλη.

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ο Καρβέλης θα βρίσκεται στο τιμόνι των «μπλε» και την επόμενη σεζόν, όπως στο πόστο του (συνδετικός κρίκος διοίκησης-ποδοσφαιρικού τμήματος) παραμένει και ο Θοδωρής Σαλεμής (στη φωτό με τον Γιάννη Καρβέλη).

Ο Ταμυναϊκός φέτος, κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση της βαθμολογίας, πίσω από Αρτάκη και Ηρακλή Ψαχνών, ενώ κατά κοινή ομολογία έπαιξε ορθολογικό και επιθετικό ποδόσφαιρο με αρκετά νέα παιδιά στο ρόστερ του.

Ο σχεδιασμός στον Ταμυναϊκό έχει ήδη ξεκινήσει και η ομάδα του Αλιβερίου θα επιδιώξει να διατηρήσει τον βασικό κορμό της περασμένης περιόδου, ενώ σύντομα θα γίνουν γνωστές και οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις.

Είναι γεγονός ότι ο Ταμυναϊκός μετά την περιπέτεια της Γ' Εθνικής πριν από δύο χρόνια, τη δεδομένη στιγμή αποπνέει ποδοσφαιρική υγεία και κατά τα φαινόμενα αναμένεται να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο και στο νέο πρωτάθλημα της περιόδου 2019-2020. 

Επιστροφή