Ξύλο στον Νίκο Μαυραγάνη: Ο πρώην υπουργός έπεσε θύμα επίθεσης σε εκλογικό κέντρο της Αμαρύνθου

Ξύλο στον Νίκο Μαυραγάνη: Ο πρώην υπουργός έπεσε θύμα επίθεσης σε εκλογικό κέντρο της Αμαρύνθου
2 Ιουνίου 2019, 20:20
A+ A-
Στο έδαφος σωριάστηκε και η σύντροφός του.

Χοντρό επεισόδιο έγινε πριν από λίγο στο δημοτικό σχολείο Αμαρύνθου, όπου στεγάζονται εκλογικά κέντρα της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός Νίκος Μαυραγάνης (φωτό δεξιά) ξυλοφορτώθηκε από οπαδούς του υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Δημητρόπουλου.

Ο Αμαρύνθιος Νίκος Μαυραγάνης στηρίζει ανοιχτά τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Γουρνή. Άλλωστε, διατηρεί χρόνια δεσμό με την αδελφή του Ελένη Γουρνή.

Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, ο Μαυραγάνης πήγε στο εκλογικό τμήμα και λογόφερε με τον Πέτρο Σμιλάκο (φωτό κάτω), υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του Δημητρόπουλου. Αποτέλεσμα ήταν να πέσουν πάνω του «γνωστοί-άγνωστοι» και να τον χτυπήσουν.

Σοκ έπαθε η Ελένη Γουρνή και σύμφωνα με την πλευρά Μαυραγάνη, δέχτηκε με τη σειρά της χτύπημα. Η άτυχη γυναίκα κατέληξε στο έδαφος και μεταφέρεται αυτή τη στιγμή στο Νοσοκομείο Χαλκίδας με το ΕΚΑΒ (διαβάστε εδώ περισσότερα).

Η πλευρά των οπαδών του Δημητρόπουλου ισχυρίζεται ότι ο Μαυραγάνης απώθησε βίαια τον Σμιλάκο και τον έριξε στο έδαφος. Οι ίδιοι δεν αρνούνται ότι ο πρώην υπουργός έπεσε στη συνέχεια θύμα ξυλοδαρμού. 

Αρνούνται, όμως, ότι υπήρξε χειροδικία εναντίον της Ελένης Γουρνή. Λένε ότι λιποθύμησε και πέφτοντας στο έδαφος χτύπησε.

Επιστροφή